News

“Am crezut că mor după ce am mâncat roșii din piață”. Povestea unui bărbat care a ajuns la spital de la o salată

17.07.2020 | 13:49
Am crezut ca mor dupa ce am mancat rosii din piata Povestea unui barbat care a ajuns la spital de la o salata
ADVERTISEMENT

„Am crezut că mor după ce am mâncat roșii din piață”, așa își începe istorisirea Druncea Florinel, un tânăr de 42 de ani care a ajuns la spital din cauza unei salate.

Bărbatul găsește putere să râdă după ce a trecut printr-o pățanie pe care nu o dorește nimănui. „Mi-am ascultat nevasta, vedeți?”, spune acesta amuzat. „A avut poftă de salată de roșii și-am zis să mă duc să cumpăr de la piață că sunt mai bune, mai sănătoase decât cele din hipermarketuri”, continuă tânărul.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut, dar mai ales dorință îndeplinită și soție fericită. Salata de roșii nu a fost cea mai gustoasă de pe pământ, ba chiar ușor acrișoară pe alocuri, spune Druncea Florinel. Culmea, bărbatul a mâncat singur pentru că soția a fost nevoită să plece de urgență la serviciu.

A ajuns la spital după ce a mâncat o salată de roșii

După 10 minute totul avea să se transforme într-un coșmar. „Inițial au început niște dureri de burtă, cam ca niște crampe musculare. 

ADVERTISEMENT

Încet, încet au devenit niște dureri insuportabile. Mă tăvăleam de durere, cât sunt de lung. Panica mare a fost atunci când au început vărsăturile de culoare verde”, își continuă acesta povestea.

Bărbatul s-a urcat în mașina proprietate personală și a plecat de urgență la spital. „Când am ajuns îmi tremurau picioarele foarte rău, abia mai puteam să conduc. Medicii m-au luat imediat în primire, probabil fața mea albă i-a speriat puțin”.

ADVERTISEMENT

Au urmat mai multe controale de specialitate și după o mulțime de pastile și perfuzii, starea bărbatului s-a ameliorat. Medicii spun că, cel mai probabil, totul s-a întâmplat din cauza roșiilor pe care le-a mâncat, acesta nefiind primul caz asemănător pe care l-au avut în ultima perioadă.

Mai mult de atât, bărbatul a fost sfătuit să meargă la control cu roșiile cumpărate. După câteva zile, acesta s-a dus glonț în piața de unde le-a achiziționat, dar nu a mai găsit pe nimeni la tarabă.

ADVERTISEMENT

„Ceilalți vânzători mi-au spus că a fost doar câteva zile, că nu era un obișnuit și că roșiile lui erau cele mai frumoase din piață”, a mai spus bărbatul pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT