News

Apel disperat la 112, o şoferiţă din Galaţi a sunat să spună că a văzut o fantomă. După ore de căutări, poliția a dat de urma strigoiului

„Fantomele” au blocat un drum din Galați, iar întâmplarea a speriat-o teribil pe o șoferiță care a sunat la 112. Poliția a pornit pe urmele lor și le-au prins
01.07.2024 | 19:06
Apel disperat la 112 o soferita din Galati a sunat sa spuna ca a vazut o fantoma Dupa ore de cautari politia a dat de urma strigoiului
Patru tineri s-au pus pe glume în Galați și-au speriat localnicii costumându-se în fantome. Sursa foto: umbraresti-informat.ro
ADVERTISEMENT

Noaptea trecută, patru tineri puși pe șotii au blocat un drum public în pădurea de la Mândrești, din Galați. Unul dintre ei s-a îmbrăcat ca o fantomă și stătea în mijlocul șoselei cu o lumânare în mână, încercând să sperie trecătorii.

Drum închis de „fantome” în Galați

Incidentul a determinat-o pe o femeie din Galați să apeleze la 112, convinsă că a văzut o apariție stranie, care seamănă cu o fantomă. Cei patru tineri, trei de 15 ani și unul de 16 ani, au orchestrat această glumă.

ADVERTISEMENT

Au închis un drum comunal la ieșirea din satul Mândrești cu pietre și crengi. La miezul nopții, unul dintre ei s-a îmbrăcat într-un cearșaf și a jucat rolul unei fantome.

O femeie care conducea pe acel drum a sunat la 112, povestind îngrozită că un strigoi cu o lumânare în mână i-a apărut în față. Șoferița s-a întors imediat din drum, iar poliția i-a găsit repede pe vinovați.

ADVERTISEMENT

Cei patru adolescenți au fost prinși și interogați de poliție, iar pe numele lor s-a deschis un dosar penal pentru obstrucționarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

O altă apariție stranie dintr-un parc din Arad le-a dat fiori reci oamenilor

Un bărbat își petrecea seara liniștit în parcul din Arad, plimbându-și câinele, când a fost martorul unei scene neobișnuite. O persoană costumată în pisică, deplasându-se pe toate patru și comportându-se ca un animal, a atras atenția celor prezenți.

ADVERTISEMENT

În parcul din cartierul Micălaca din Arad, o tânără îmbrăcată ca o pisică a captivat atenția locuitorilor care se plimbau. Martorii au filmat-o cum se mișca în patru labe, imitând mișcările unei feline, atrăgând privirile curioase ale celor din jur.

 „Am ieșit cu câinele nostru în parc, să-l plimbăm, în urmă cu câteva seri. Eu eram atentă la câine, să nu mănânce lucruri de pe jos și dintr-o dată s-a blocat. M-am speriat, m-am uitat în față și în fața mea era un fel de creatură, nici nu știu cum să o numesc. S-a apropiat mai mult și mi-am dat seama, de fapt, că este o fată”, a povestit martora pentru specialarad.ro.

ADVERTISEMENT

Această întâmplare a generat interes și mirare printre arădeni. Un rezident din apropierea parcului Micălaca a comentat pentru specialarad.ro că ar putea fi vorba despre o “nouă tendință”.

 

ADVERTISEMENT