Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am înțeles acum de ce Crețu este jumătate de jucător” Andrei Vochin, critic cu fotbaliștii Universității Craiova

După egalul de pe „Ion Oblemenco”, scor 1-1, Andrei Vochin l-a criticat dur pe Alexandru Crețu, jucătorul Universității Craiova.
07.03.2024 | 15:37
Am inteles acum de ce Cretu este jumatate de jucator Andrei Vochin critic cu fotbalistii Universitatii Craiova
Andrei Vochin, despre jucătorul Universității Craiova după egalul cu Rapid 1-1. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Formația lui Mihai Rotaru a făcut egal cu Rapid, scor 1-1, iar oltenii sunt cu un picior în afara luptei pentru titlu. După duelul din Bănie, Andrei Vochin a analizat partida și l-a criticat pe jucătorul Universității Craiova care făcut o greșeală mare la golul giuleștenilor.

“Au anihilat bine adversarul”

La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a analizat duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid, scor 1-1. Jurnalistul susține că giuleștenii au făcut o analiză foarte bună înainte de meci, dar au greșit doar la golul marcat de Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

Oficialul FRF este de părere că Oaidă trebuia să îl țină la faza golului pe jucătorul Universității Craiova, însă mijlocașul celor de la Rapid nu a reușit să anihileze la timp adversarul, așa cum au făcut giuleștenii în celelalte compartimente.

“Au studiat bine adversarul. La Rapid mi-a plăcut abordarea. Universitatea Craiova e genul de echipă care abordează doar o repriză foarte bine. Aseară părea să fie doar prima repriză.

ADVERTISEMENT

Cei de la Rapid nu au riscat. Au anihilat mijlocașii centrali și pe Crețu pe fază ofensivă și pe urmă toată lina aceea de trei. Au știut ce să îi facă.

Dar până la momentul cu Mitriță. E zona lui Oaidă acolo. Îți apare Mitriță în zona aceea de teren, Oaidă este cel care trebuie să îl anihileze”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles acum de ce Crețu este jumătate de jucător” Andrei Vochin, critic cu fotbalistul Universității

La golul luat de Universitatea Craiova, Andrei Vochin l-a criticat pe Alexandru Crețu, cel care l-a scăpat din marcaj pe autorul golului, Hromada. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA susține că jucătorul Universității Craiova l-a lăsat pe mijlocașul giuleștenilor singur la centrul terenului pentru a face triplaj. Moment în care Jakub Hromada a avansat liber până în careu și a marcat.

“În partea cealaltă, la golul dat de Hromada m-am uitat la Crețu. Am înțeles încă o dată de ce Crețu este doar jumătate de jucător. Pe fază defensivă Crețu stă lângă Hromada și după îl fură jocul și face triplaj în margine. Atunci Hromada a plecat frumos pe mijlocul terenului. 

ADVERTISEMENT

Chiar mă uitam dimineață la numărul de ocazii și la factorul de periculozitate Rapid – Craiova a fost un fel de 2 la 1. Gradul de periculozitate al Rapidului a fost dublu față de Universitatea Craiova.

Nu a fost un meci cu foarte multe ocazii de poartă, dar ocaziile importante au aparținut Rapidului. Cred că au scăpat o mare victorie din mână”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu, după Universitatea Craiova - Rapid

ADVERTISEMENT