Fotbal international

“Am o insulă şi 300 de milioane în cont. Vă omor pe toţi!”. Momentul în care Zlatan Ibrahimovic şi-a ieşit din minţi la LA Galaxy

20.04.2020 | 19:42
Am o insula si 300 de milioane in cont Va omor pe toti Momentul in care Zlatan Ibrahimovic sia iesit din minti la LA Galaxy
ADVERTISEMENT

Se ştie că suedezul Zlatan Ibrahimovic, dincolo de a fi, incontestabil, unul dintre cei mai buni atacanţi din lume ai ultimul sfert de secol, are şi o gură bogată, capabilă de foarte multe cuvinte şocante.

Portughezul Joao Pedro a povestit întâmplarea

Sunt nenumărate exemplele în care declaraţiile lui Ibra fie au şocat prin virulenţa lor, fie au stârnit hazul printr-un umor aparte scos la iveală de suedez.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă portughezul Joao Pedro, care a fost coleg cu Ibrahimovic la Los Angeles Galaxy până în vara lui 2019, nu va uita modul în care a reacţionat suedezul după o înfrângere suferită în deplasare, pe terenul lui Houston Dynamo.

S-a întâmplat după un meci la Houston

Joao Pedro a şi povestit, de altminteri, incidentul cotidianului Record, în ţara sa, subliniind că în acele momente chiar li se făcuse teamă multora dintre jucători.

ADVERTISEMENT

“Am jucat în deplasare împotriva celor de la Houston Dynamo, câștigam cu 1-0, apoi am revenit pe 2-2, iar în final au marcat golul de 3-2 şi am pierdut.”

Suedezul a urlat în vestiar

La finalul partidei a venit reproșul dur al lui Zlatan. Ne-a spus. “Dacă aţi venit aici să mergeţi la plajă sau să vă plimbaţi la Hollywood, trebuie să-mi spuneţi și trebuie să o faceţi acum.

ADVERTISEMENT

Am 300 de milioane în contul bancar și dețin o insulă, nu am nevoie de toate acestea. Acum, prima persoană care vorbește îl voi omorî. Chiar o să-l omor “.

Se află la Stockholm şi se antrenează cu Hammarby

Joao Pedro a ţinut să mai îndulcească puţin momentul cu ieşirea din minţi a suedezului şi a mai povestit un episod, de această dată mai amuzant.

ADVERTISEMENT

“Începusem o partidă, cineva m-a întrebat cine ar trebui să bată lovitura. Un asistent m-a ales spunând că este ziua mea. Atunci Ibra s-a uitat la el și mi-a spus: ‘În fiecare zi este ziua de naștere a lui Zlatan… Dă-mi mingea. Și a râs”. Momentan Zlatan Ibrahimovic se află în Suedia, la Stockholm, unde se antrenează la clubul la care este acţionar cu procente importante, Hammarby. Revenirea lui la Milan, unde a ajuns vara trecută, pare însă foarte puţin probabilă.

ADVERTISEMENT