“Am venit marţi, am spălat tricourile, am aşteptat să se usuce şi le-am luat pe noi miercuri!” Explicaţia genială a înfrângerii în Botoşani-Iaşi 1-2

Alex Bradescu   
in Liga 1 Betano
06/12/2018, 19:39
“Am venit marţi, am spălat tricourile, am aşteptat să se usuce şi le-am luat pe noi miercuri!” Explicaţia genială a înfrângerii în Botoşani-Iaşi 1-2
Jucătorii de la Botoşani se plâng după Botoşani-Iaşi 1-2

FC Botoşani – Poli Iaşi s-a terminat 1-2, iar gazdele se îndepărtează de locul de play-off. Cei de la Botoşani acuză căderea fizică în această partidă, punând înfrângerea pe seama oboselii acumulate din cauza programului la care au fost “supuşi” de Liga Profesionistă de Fotbal. Botoşaniul a jucat luni, împotriva Astrei, la Giurgiu, pentru ca apoi să ajungă acasă marţi seara, după un drum istovitor cu autocarul.

Antrenorul celor de la Botoşani, Liviu Ciobotariu, a oferit o explicaţie “plastică” pentru felul în care s-a prezentat echipa sa, care a pierdut după ce a condus cu 1-0. “Am venit marţi seara, ne-am spălat tricourile de cantonament, pe urmă am aşteptat să se usuce şi le-am luat pe noi miercuri dimineaţă! N-am reuşit să facem cinci pase consecutive! Şi am jucat împotriva unei echipe foarte solide, nu am reuşit să menţinem ritmul”, a fost declaraţia tehnicianului Botoşaniului.

Jucătorii se plâng după Botoşani- Iaşi 1-2: “N-am făcut decât un singur antrenament!”

Şi jucătorul care a marcat golul gazdelor, Andrei Miron, a dat vina tot pe oboseală, explicând că echipa n-a făcut decât un antrenament înainte de această partidă împotriva celor de la Poli Iaşi.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat după gol, am cedat! Fizic n-am fost bine la meciul de azi. Asta e, n-am ştiut să gestionăm avantajul şi am pierdut. Am făcut doar un singur antrenament înainte de meciul ăsta!”, a spus fundaşul Andrei Miron.

Închide ×