Life

Amalia Bellantoni de la ”Chefi la Cuțite”, scandal cu vecinii! Este acuzată că a furat

Amalia Bellantoni de la ”Chefi la Cuțite” e în scandal cu vecinii de lângă restaurantul pe care îl deține, acuzațiile de furt și de distrugere curgând, în direct, la televizor.
29.05.2021 | 10:32
Amalia Bellantoni de la Chefi la Cutite scandal cu vecinii Este acuzata ca a furat
Amalia Bellantoni si sotul ei, acuzati de furt si de distrugere de vecini Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni de la ”Chefi la Cuțite” trece prin momente incredibile, scandalurile cu vecinii ei devenind din ce în ce mai dese și mai aprige, iar reproșurile care i se aduc sunt aproape de necrezut.

Amalia Bellantoni de la ”Chefi la Cuțite”, acuzată de furt de vecini

Amalia Bellantoni și soțul ei dețin un restaurant sicilian pe strada Mătăsari din București, cei doi fiind acum însă în situația ingrată de a se certa cu vecinii de lângă ei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, zilele trecute, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” a fost acuzată de vecini de furt și de distrugere.

”Mi s-au furat bunuri, mi s-a furat calculatorul, i-am zis să mă lase în pace. I-am spus că o duc la detectorul de minciuni. I-am zis să își dea pancarta jos, că nu are nici un drept să țină pancarta aici. Nu înțelege. Un angajat de-al ei ne-a spus că ne despică în două. Stau să ies din curte cu frică, să văd dacă iese cineva de la ei. Nu se poate așa ceva. Cum e să râdă lumea de mine, să spună că am fost la prostituție? Am un copil minor pe care ea l-a terorizat”, ar fi spus vecina Amaliei Bellantoni în fața Poliției, citată de  Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Mai mult, precizează vecinii care o acuză pe fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”, lucrurile s-au înfierbântat la maximum de când angajații de la restaurant au început să îi terorizeze și să le arunce în curte tot felul de gunoaie și să îi amenințe cu bătaia.

Ce spune Amalia Bellantoni despre acuzații

„Nu a fost o solicitare prin apel al 112. Doamna trebuie să demonstreze toate cele spuse, toate afirmațiile trebuie să le probeze. Cine a făcut acest lucru, trebuie să plătească, indiferent cine ar fi. Nu am angajați la ora 23.00, noi închidem la ora 22.00”, a răspuns acuzațiilor Amalia Bellantoni la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Amalia Bellantoni
Amalia Bellantoni de la Chefi la cutite se cearta cu vecinii Sursa foto: Facebook

Mai mult, a precizat fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”, vecinii cu pricina au profitat la maximum de bunăvoința lor, până acum, ea și soțul ei fiind cei care le-ar fi plătit toate utilitățile, lucru pe care nu l-au mai făcut, de ceva vreme, din motive obiective.

Amalia Bellantoni se ceartă cu vecinii pentru o cămăruță

Amalia Bellantoni și vecinii care îi aduc acuzații  de furt și de distrugere pe bandă rulantă se ceartă, spune fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” din cauza unei cămăruțe care este lipită de restaurantul pe care îl conduce și pe care voia să o cumpere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, susținea Amalia Bellantoni, ea și soțul ei erau dispuși să cumpere casa cu pricina cu suma de 25.000 de euro, dar li s-au cerut 120.000 de euro, preț pe care, evident, nu l-au acceptat, acesta fiind, în fapt, motivul scandalului dintre ei.

Cine este Amalia Bellantoni de la ”Chefi la cuțite”?

Amalia Bellantoni s-a făcut remarcată la show-ul ”Chefi la cuțite” și nu doar cu talentul culinar, ci și cu felul în care a reușit să îi scoată din sărite pe toți cei din jur, fie că este vorba de cei trei chefi ai emisiunii, fie că vorbim de ceilalți concurenți.

Chiar dacă nu este bucătar de meserie, Amalia Bellantoni fiind, la origine însoțitor de zbor, ea a deprins tainele gătitului de la soțul ei, un celebru chef din Sicilia.

Amalia Bellantoni are doi copii cu soțul ei și conduce cu mână de fier un restaurant sicilian din București, precum și o mică fabrică de brânzeturi tradiționale italienești.

ADVERTISEMENT