Life

Amalia Enache are un soț mai tânăr cu zece ani. El a locuit în Argentina, ea – în România

Cine este soțul Amaliei Enache? Vedeta de la Pro Tv și partenerul ei de viață se iubesc, dar au trăit o relație la distanță. El a locuit în Argentina, iar ea în România, cu fetița lor.
09.08.2022 | 00:30
Amalia Enache are un sot mai tanar cu zece ani El a locuit in Argentina ea  in Romania
Cine este soțul Amaliei Enache. Este mai tânăr cu zece ani. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Amalia Enache are o relație cu un bărbat mai tânăr cu zece ani decât ea. Cei doi se iubesc mult și au împreună o fiică, pe Alma.

Cine este soțul Amaliei Enache. Între ei este o diferență de vârstă de zece ani

Claudiu Anghel este numele bărbatului care a cucerit-o pe Amalia Enache. Acesta este de profesie make-up artist și a locuit multă vreme departe de țară, în Argentina.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache și soțul ei au avut o relație la distanță, iar Alma, fata celor doi, a fost crescută doar de știrista de la Pro TV.

Aceasta a fost foarte discretă în privința vieții sale personale și a încercat să îl țină pe tatăl fetiței sale departe de ochii curioșilor, stârnind multe speculații.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache și-a asumat rolul de a o crește singură pe fetița lor, în perioada în care partenerul ei a locuit în Argentina. Știrista de la Pro TV nu a vrut să își urmeze partenerul de viață, așa că a rămas singură în țară, cu Alma.

Amalia Enache, declarații de dragoste pentru soțul ei

Amalia Enache îl numea, într-un interviu, pe Claudiu Anghel drept „cel mai bun om din lume”, spunând că, atunci când te gândești să aduci un copil pe lume, vrei ca partenerul care să îți fie alături să fie cea mai bună persoană pe care o cunoști, care să pună binele suprem al copilului pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta de la Pro TV l-a numit pe Claudiu Anghel sufletul ei pereche.

 “Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască.

Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume.

ADVERTISEMENT

Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume. Că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri”, a povestit vedeta de la Pro TV în cadrul unui podcast cu Mihai Morar.

Tatăl fetiței Amaliei Enache a revenit în țară

În urmă cu doi ani, Claudiu Anghel, tatăl fetiței Amaliei Enache, a revenit în țară discret, exact așa cum este și relația lor.

“Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”, dezvăluia Amalia Enache, într-un interviu acordat în luna aprilie, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: