Life

Amalia Enache, de nerecunoscut. Cum arată vedeta după operația din luna februarie

Amalia Enache e de nerecunoscut. Celebra prezentatoare a știrilor de la Pro Tv a slăbit enorm după operația din luna februarie.
30.03.2023 | 18:12
Amalia Enache de nerecunoscut Cum arata vedeta dupa operatia din luna februarie
Cum arată Amalia Enache după operația suferită în luna februarie. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România. De ani buni, aceasta prezintă știrile de la Pro Tv. Se pare însă că aspectul fizic al vedetei s-a modificat complet după intervenția chirurgicală pe care aceasta a suferit-o.

Amalia Enache a ajuns la 53 de kilograme

În luna februarie a acestui an, Amalia Enache a decis că a venit momentul să facă o operație. Aceasta se confrunta cu crize de colecist, astfel, că oricât ar fi amânat momentul, era nevoie de o astfel de decizie. Și se pare că viața vedetei s-a schimbat în bine de atunci.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache a reușit să slăbească și să ajungă la greutatea din liceu. Într-un interviu acordat pentru impact.ro, vedeta de la Pro Tv, în vârstă de 45 de ani, a recunoscut că are doar 53 de kilograme, deși are o înălțime de 1,70. De asemenea, aceasta poartă doar mărimea XS la haine.

Prezentatoarea tv spune că intervenția chirurgicală suferită a ajutat-o în acest sens. Pe de altă parte, aceasta spune că nu vrea să mai slăbească. Studiile spun însă că după o asfel de operație o persoană riscă să piardă în jur de 5 și chiar 6 kilograme, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT

”Da, m-a ajutat și intervenția chirurgicală în sensul ăsta. Să slăbești nu e niciodată de prisos. La haine sunt XS și pe cântar am 53 kg la 1,70 m. Nu știu dacă de manechin, dar sigur greutatea din liceu. (…) Nu aș mai vrea să mai slăbesc, pentru că vreau să-mi păstrez fața în bună formă.

Doar că după operația de colecist studiile arată că ori bei ceai, ori mănânci orice, tot mai slăbești 5-6 kilograme. E o adaptare a organismului, important este ce o să fac mai departe. Eu nu aș vrea să slăbesc mai mult de atât, dar, momentan, nu mi se pare că e ceva ce pot să controlez”, a declarat Amalia Enache, pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT
Amalia Enache a ajuns la 53 de kilograme. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Amalia Enache a ajuns la 53 de kilograme. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Obiceiul la care vedeta Pro Tv nu renunță niciodată

Și totuși cum se menține în formă Amalia Enache? Încă dinainte de operație, vedeta de la Pro Tv avea o regulă de bază pe care o urma. Mai exact, aceasta este atentă în primul rând la pielea ei. Având în vedere că apare pe micile ecrane, este machiată o mare parte din zi.

Drept urmare, atunci când ajunge acasă, primul lucru pe care îl face este să se demachieze. Iar această rutină nu a dispărut nici după ani buni de lucru în televiziune. De asemena, vedeta a mai povestit sursei citate că atunci când nu este în platoul de la Pro Tv, nu se machiază deloc.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache își dorește ca tenul ei să respire, drept urmare, nu îl încarcă. Mai mult de atât, prezentatoarea știrilor de la Pro Tv spune că îi place cum arată nemachiată, drept urmare, acest lucru nu este neapărat o problemă pentru ea.

ADVERTISEMENT
Tags: