Foto. Amalia Enache a slăbit spectaculos! Întoarce toate privirile!

Claudiu I   
in Monden
23/02/2018, 12:40
Foto. Amalia Enache a slăbit spectaculos! Întoarce toate privirile! GALERIE FOTO

A plecat plinuţă, s-a întors pisicuţă! Amalia Enache a fost de curând cu fiica sa, Alma, în Brazilia. Vedeta s-a întors cu un ten strălucitor, bronzat, odihnită şi…slabă! „Am 53 kg la 1,70 m”, anunţă Amalia.

Performanţa este cu atât mai remarcabilă cu cât Amalia cântăreşte mai puţin decât înainte de a deveni mămică. Vedeta TV a fost ajutată să arate aşa chiar de cea care acum ceva vreme a făcut-o să se îngraşe, respectiv fiica ei! Cea mică nu stă locului o clipă, iar vedeta aleargă după ea toată ziua! 

Amalia Enache, mai în formă ca niciodată! O ajută bebeluşa ei!

„Fac sport cu fetiţa mea, nu fac un alt sport, dar e în perioada în care merge mult, se caţără mult, alerg mult, ne jucăm. Am braţele mai puternice decât oricând, pentru că o duc mult în ele şi preferă să o duc eu în braţe, nimeni altcineva”, povesteşte vedeta Pro TV.

Pe de altă parte, vacanţa a accentuat acest trend, la căldură regimul alimentar fiind cu totul altul. „Am fost plecată din ţară şi în Brazilia era vară şi vara mănânci foarte multe fructe. Am mâncat foarte mult pepene roşu, salate”, detaliază Amalia.

Închide ×