Life

Amalia Năstase, adevărul despre operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase arată mai bine ca niciodată la 45 de ani

Amalia Năstase a spus adevărul despre operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase arată mai bine ca niciodată la 45 de ani.
08.06.2021 | 12:38
Amalia Nastase adevarul despre operatiile estetice Fosta sotie a lui Ilie Nastase arata mai bine ca niciodata la 45 de ani
Amalia Năstase, adevărul despre operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase arată mai bine ca niciodată la 45 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a spus adevărul în legătură cu operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase urmează să împlinească 45 de ani și este în formă maximă.

Tocmai pentru că arată bine, mulți s-au întrebat dacă nu cumva a apelat la ajutorul medicului estetician. După trei nașteri, Amalia Năstase a luat destul de mult în greutate, însă a reușit să dea jos kilogramele acumulate.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a spus părerea și despre intervențiile estetice și dacă ar vrea să apeleze la ele în viitor.

Amalia Năstase, adevărul despre operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase arată mai bine ca niciodată la 45 de ani

În vârstă de aproape 45 de ani, Amalia Năstase reușește să se mențină în formă, mai ales după ce a slăbit peste 30 de kilograme. 

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă și-ar face intervenții estetice în viitor, fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase a spus că este de acord cu asemenea intervenții.

Vedeta nu exclude posibilitatea ca în viitor să apeleze la ajutorul medicului estetician. Mai exact, Amalia Năstase ar vrea să-și facă o intervenție la nivelul feței, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a mai spus că își injectează botox de la 27 de ani pentru a scăpa de riduri, pe lângă alte proceduri non-invazive.

Fosta soție a lui Ilie Năstase ar vrea să rezolve problema pleoapelor căzute în viitor și a dezvăluit că va face această intervenție în următorii cinci ani.

ADVERTISEMENT

„Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri.

Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o.

Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a declarat Amalia Năstase, potrivit libertatea.ro.

Amalia Năstase a reușit să dea jos peste 30 de kilograme în ultima perioadă. Scopul ei a fost să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, lucru pe care l-a și reușit.

ADVERTISEMENT
Tags: