Life

Amalia Năstase, detalii despre relația cu Ilie. Cum se înțeleg la 12 ani de la divorț

Amalia Năstase a vorbit despre legătura pe care o are cu fostul partener de viață, Ilie, la 12 ani de la divorț. Vedeta a oferit detalii din interior.
03.05.2022 | 08:48
Amalia Nastase detalii despre relatia cu Ilie Cum se inteleg la 12 ani de la divort
Amalia Năstase, despre relația cu fostul soț. Ce spune în prezent de Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Președintele Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald a făcut dezvăluiri despre celebrul jucător de tenis cu care s-a iubit timp de 14 ani. Cei doi au avut un mariaj de 7 ani, perioadă în care au venit pe lume și două fete: Alessia și Emma.

Amalia Năstase, despre relația cu fostul soț. Ce spune în prezent de Ilie Năstase

Amalia Năstase a oferit o serie de detalii despre fostul soț, Ilie. Fosta parteneră de viață a renumitului sportiv a spus cum se înțelege cu cel care i-a oferit doi copii și pentru care are numai cuvinte de laudă și aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar. Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată.

E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult”, a declarat Amalia despre relația cu fostul soț, Ilie Năstase, într-o emisiune TV, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Celebrul tenismen le-a achiziționat cele două fete apartamente pe litoralul românesc. Mai exact, sportivul a cumpărat două locuințe cu două camere în imobilul ridicat de fratele Simonei Halep, Nicolae.

Apartamentele, pentru care a plătit 80.000 de euro pe fiecare, se află la parterul imobilului din Mamaia Nord, în același spațiu având casă și actuala soție a lui Ilie Năstase, Ioana Simion. Frumoasa brunetă deține un spațiu la primul etaj.

ADVERTISEMENT

Amalia Năstase, dezvăluiri despre fetele sale și fostul soț

În altă ordine de idei, Amalia Năstase a mai povestit în urmă cu ceva vreme și care este relația pe care o au cele două fete cu tatăl lor. Ilie Năstase se vede foarte des cu Alessia și Emma, cea mare dedicându-i inclusiv prima sa expoziție de artă.

Tânăra studiază în momentul de față la Parsons, acolo unde a intrat cu bursă de merit. În plus, Parisul este orașul unde a venit pe lume, la fel și sora sa cea mică, și unde sportivul a câștigat Roland Garros.

ADVERTISEMENT