Life

Amalia Năstase, dezvăluiri sincere, la 12 ani de la divorțul de Ilie Năstase: “Cea mai grea decizie”

Amalia Năstase a făcut dezvăluiri sincere, la 12 ani de la divorțul de Ilie Năstase. Fosta soție a omului de afaceri recunoaște că a fost o perioadă grea.
07.02.2022 | 16:08
Amalia Nastase dezvaluiri sincere la 12 ani de la divortul de Ilie Nastase Cea mai grea decizie
Amalia Năstase, dezvăluiri sincere despre divorțul de Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook/ Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase (45 de ani) și Ilie Năstase (75 de ani) au divorțat în 2010, după o căsnicie de șapte ani. La 12 ani de când ea și fostul tenismen au mers pe drumuri separate, vedeta a făcut dezvăluiri sincere.

Invitată în podcastul Otnielei Sandu, Amalia Năstase a recunoscut că perioada divorțului a fost una dificilă.

ADVERTISEMENT

De altfel, și decizia de a divorța a fost una greu de luat, mai ales că au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Amalia Năstase, dezvăluiri sincere despre divorțul de Ilie Năstase

La 12 ani de la divorțul de Ilie Năstase, Amalia Năstase recunoaște că a fost o decizie dificilă, în contextul în care era vorba și despre doi copii.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost împreună timp de 14 ani, iar mariajul lor a durat șapte ani. În 2003 a avut loc cununia civilă, la Paris, iar în 2004 s-au căsătorit religios.

“Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul găzduit de Otniela.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster”

La un moment dat, Amalia Năstase a spus că divorțul de fostul jucător de tenis a făcut-o să ia viața de la zero. Vedeta a fost criticată de cei din jur pentru că erau la mijloc Alessia și Emma, astfel că nu a fost deloc ușor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au păstrat o relație bună de dragul fetelor, iar acestea nu au fost afectate.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea:

‘Unde te duci, ești nebună, ai copii!’. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. (…)

La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ‘Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț’.

După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal.”, a dezvăluit Amalia Năstase anul trecut, în cadrul podcastului  găzduit de Mihai Petre.

La șapte ani după divorț, Amalia Năstase s-a căsătorit cu asociatul ei mai tânăr, Răzvan Vasilescu. Nunta a avut loc la Las Vegas, SUA. Cei doi au împreună și un fiu, pe Toma.

ADVERTISEMENT
Tags: