Life

Ce mănâncă Amalia Năstase pentru a scăpa de kilogramele în plus: „Îmi și place, nici nu mi-e foame”

Amalia Năstase a oferit mai multe detalii despre noile sale obiceiuri alimentare și ce face pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în ultimele luni.
20.01.2022 | 13:40
Ce mananca Amalia Nastase pentru a scapa de kilogramele in plus Imi si place nici nu mie foame
Amalia Năstase a vorbit despre planul alimentar pe care îl urmează. Sursa: Captură ecran
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a început procesul de slăbire, după ce a dezvăluit că s-a îngrășat 15 kilograme. Invitată, marți, în emisiunea Vorbește Lumea, vedeta a oferit mai multe detalii despre planul alimentar pe care îl urmează în acest moment.

De asemenea, Amalia Năstase a recunoscut că este deranjată de criticile aduse unei femei atunci când acumulează câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Ce mănâncă Amalia Năstase de când este la dietă?

Amalia Năstase este decisă să scape de kilogramele în plus și a început deja demersurile în acest sens. A renunțat la alimentele dăunătoare, precum alcoolul, dulciurile sau fructele bogate în zahăr. Cu toate acestea, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase nu se înfometează.

Aceasta are o alimentație echilibrată și consumă preparate gătite special pentru ea, recomandate de către medicul nutriționist. Amalia Năstase nu pune presiune pe ea și își dorește să slăbească treptat, fără a-și pune în pericol sănătatea.

ADVERTISEMENT

„Am început de luni. Dar toate chestiile astea se fac ducându-te la doctor. Astăzi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mănânc foarte bine. Mănânc, îmi și place și nici nu mi-e foame. 

Mai târziu mănânc un burger de pui cu avocado și salată, fără pâine, în loc de pâine salată. Aseară am mâncat ceva chinezesc de vită, dar cu tot felul de legume și sos de cocos. Le primesc acasă.”, a dezvăluit Amalia Năstase.

ADVERTISEMENT

Ce spune Amalia Năstase despre cei care critică greutatea unei femei

Amalia Năstase este deranjată de persoanele care scot în evidență faptul că o femeie a luat în greutate. Din punctul său de vedere, acest lucru ține de decență și nu este necesar ca oamenii să spună tot ceea ce gândesc.

Mai mult, Amalia Năstase consideră că persoanele care jignesc o femeie nu fac altceva decât să îți exteriorizeze propriile frustrări.

ADVERTISEMENT

„Nu e normal să-i spui unei femei că s-a îngrășat, că ea știe deja treaba asta. Societățile civilizate sunt civilizate pentru că știu să ocolească aceste lucruri. La noi, cumva, e obligată toată lumea să spună tot ce gândește.

Este clar că omul care te jignește pe tine, ca femeie, are o problemă foarte mare în viața lui, atâta timp cât simte nevoia să puncteze niște lucruri care știu că te vor deranja.”, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase își dedică timpul proiectelor caritabile

După ce fiica sa a plecat la facultate, Amalia Năstase se dedică întru totul proiectelor caritabile. În acest moment, fosta soție a lui Ilie Năstase are în derulare mai multe campanii. Ea își dorește ca autoritățile competente din România să acorde mai multă importanță copiilor bolnavi și nevoilor emoționale ale acestora.

„În ultimul timp fac foarte mult ce făceam eu pe caritate. Avem o casă care se construiește la Iași, cu fundația pentru copii Ronald McDonald. Cu Salvați Copiii, merg cu incubatoare prin maternități cu cei de acolo. Ajut foarte mulți copii bolnavi să își găsească o cale în a pleca afară.”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

 

 

ADVERTISEMENT