Life

Amalia Năstase, experiență neplăcută în curtea casei. Peste ce a dat fosta soție a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase a dezvăluit prin ce întâmplare nefericită a trecut chiar în propria curte. Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit totul în online.
19.10.2021 | 21:13
Amalia Nastase experienta neplacuta in curtea casei Peste ce a dat fosta sotie a lui Ilie Nastase
ADVERTISEMENT

Vedeta a avut recent parte de o experiență neplăcută, asta pentru că a dat de niște musafiri nepoftiți în locul preferat de toată lumea din familia sa.

Ambasadorul campaniei „Bun venit pe lume” a precizat că e prima oară când întâlnește șobolani în curtea casei sale, putând fi mușcată de ei oricând.

ADVERTISEMENT

Amalia Năstase s-a speriat destul de tare când a văzut rozătoarele, care din păcate, i-au amintit de perioada comunistă.

Amalia Năstase, întâmplare nefericită. Ce musafir nepofitit are vedeta în curte

„E prima oară în viața mea când văd șobolani la mine în curte. Mulțumesc mult partidului ca mi-a dat șansa asta.

ADVERTISEMENT

Trăiam naibii fără să știu ce înseamnă să ai un suflet cald care te poate mușca de glezne când ieși în curte.

Apă caldă și caldură, noroc că nu avem nevoie de la voi, că mi-ați fi amintit și de copilărie ca la jumătate din București”, a scris Amalia Năstase pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Amalia Năstase are șobolani în curte
Amalia Năstase are șobolani în curte. Sursa foto: Facebook.com

Amalia Năstase, despre locul preferat din casă. Care este acesta

Fosta soție a lui Ilie Năstase locuiește într-o casă impunătoare și generoasă, care beneficiază de patru dormitoare și mai multe balcoane.

Spațiul verde din curte este unul impresionant pentru familia frumoasei brunete, care petrece foarte mult afară, în aer liber.

ADVERTISEMENT

„Locul meu preferat din casă este curtea. Și pentru că am reușit să facem terasă, am reușit să o aranjăm în așa fel încât crezi că ești în parc…

Avem tiroliană, saltea. La noi sunt patru dormitoare… în rest sunt camere. Noi avem mult mai multe animale decât avem acum. Am avut două șinșile, un dihor, porci de Guineea.

Acum avem trei câini și un papagal. Copiii trebuie să crească cu animale. Fetele erau disperate să aibă animale cât mai multe”, dezvăluia Amalia Năstase în urmă cu ceva vreme pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: