Life

Amalia Năstase, într-o formă fizică de invidiat. Cum arată după ce a slăbit din nou

21.10.2020 | 15:47
Amalia Nastase intro forma fizica de invidiat Cum arata dupa ce a slabit din nou
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase arată spectaculos după ce s-a pus din nou pe slăbit! Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase a reușit să dovedească din nou că se poate orice dacă ai ambiție, iar fanii ei sunt uimiți de cum arată acum.

Lupta cu kilogramele a fost o adevărată corvoadă pentru femeia de afaceri, însă a știut ce să facă pentru a redeveni la silueta de odinioară.

ADVERTISEMENT

Amalia a reușit să topească grăsimea cu ajutorul unor diete care pentru ea funcționează foarte bine, iar de la o vreme este fidelă sucurilor naturale, a smoothie-urilor din care își ia vitaminele și energia necesară.

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme în doar 6 luni

Vedeta a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme în 6 luni, lucru vizibil pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

„De o lună de zile n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea.

Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare…

ADVERTISEMENT
amalia năstase
Amalia Năstase a revenit la silueta de altădată. Capturi de pe Instagram

Ce consumă vedeta la cină

Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”, a povestit Amalia recent în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase susține că partea cea mai grea nu este slăbitul, ci să te ții în formă, iar ea este mai determinată ca niciodată să nu mai ajungă în punctul din care a plecat acum jumătate de an.

ADVERTISEMENT

 

Tags: