Fotbal intern

Amânarea meciului Dinamo – Astra, contestată dur: „Să piardă 0-3! Când te ia dracu’, te ia din ușa bisericii”

31.10.2020 | 15:29
Amanarea meciului Dinamo  Astra contestata dur Sa piarda 03 Cand te ia dracu te ia din usa bisericii
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu e de acord cu amânarea partidei Dinamo – Astra. Confruntarea trebuia sa aibă loc vineri, 30 octombrie, dar nu s-a mai disputat din cauza focarului de coronavirus de la Giurgiu.

LPF a reprogramat partida care trebuia să se dispute pe Național Arena pentru data de 14 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Dinamo și Astra sunt cele mai slabe echipe din Liga 1. Dacă roș-albii sunt penultimii în campionat, cu cinci puncte, giurgiuvenii dețin lanterna roșie a clasamentului, cu patru puncte.

Dumitru Dragomir tună și fulgeră după ce Dinamo – Astra a fost amânat: „Ia să vedem, se mai îmbolnăvește vreunul după asta?”

România dispune de 169 de laboratoare în care se pot efectua 50 de mii de teste pe zi pentru depistarea noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Să piardă cu 0-3 dacă n-au avut grijă să se ferească. Ia să vedem, se mai îmbolnăvește vreunul după asta?

Toată Europa a dat drumul la stadioane, sunt mii de oameni în tribune, când ies, ies buluc. Mergeți în piețe să vedeți ce se întâmplă. Oricât te-ai feri, când e să te ia dracu’, te ia din ușa bisericii. Eu mă duc în fiecare sâmbătă sau duminică la piață, îmi pun masca, mănuși, dar știu că nu mă ajută dacă tușește unul lângă mine… Deocamdată sunt bine.

ADVERTISEMENT

Părerea mea e să se joace cu spectatori, să se ferească lumea. Cred că s-ar feri cu toții. Uitați-va ce se întâmplă în lume. Sunt restricții peste tot, dar este aproape imposibil să scăpăm. N-ați văzut la metrou sau în autobuze ce se întâmplă? Trebuie să purtăm masca și să ne ferim că n-avem încotro.

Deși cred că oricât ne-am feri, tot o să trecem prin minunea asta cu toții. De doctori trebuie să avem grijă. Ei să nu se îmbolnăvească pentru că dacă se îmbolnăvesc doctorii, e nenorocire!”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

ADVERTISEMENT

Cum a motivat LPF amânarea partidei de pe Național Arena

„Având în vedere că un număr mare de jucători din cadrul clubului Astra Giurgiu au fost depistaţi pozitiv la testul infectării cu COVID-19, în ziua de 28 octombrie 2020, generând declanşarea unei anchete epidemiologice de către Direcţia de Sănătate Publică, precum şi faptul că până vineri, 30 octombrie, la ora 15.00, cu şase ore înantea meciului, clinica medicală nu a putut comunica rezultatele retestărilor jucătorilor identificaţi drept contacţi, în conformitate cu prevederile principiilor de desfăşurare a competiţiei aferente sezonului 2020 – 2021, LPF a decis:

  • meciul FC Dinamo – Astra Giurgiu, programat în cadrul etapei a 9-a, din Casa Liga 1, a fost amânat.
  • Meciul va fi reprogramat în ziua de 14 noiembrie 2020, la o oră ce va fi stabilită ulterior în acord cu opţiunea deţinătorului de drepturi media, este anunţul LPF.
ADVERTISEMENT