News

“Amanta” lui Huidu, mîndră de felul în care arată

Au trecut sapte ani de cand e bebelusa la "Cronica Carcotasilor", iar de curand a fost promovata ca prezentatoare a emisiunii. Desi are un corp de invidiat, presupusa amanta a lui Serban Huidu are,...
29.11.2014 | 11:54

Au trecut sapte ani de cand e bebelusa la “Cronica Carcotasilor”, iar de curand a fost promovata ca prezentatoare a emisiunii. Desi are un corp de invidiat, presupusa amanta a lui Serban Huidu are, totusi, si o frustrare legata de aspectul ei fizic.

ioana_24_535ed00f20

Avea numai 17 ani atunci cand a aflat ca a luat castingul pentru postul de bebelusa a “Cronicii Carcotasilor”.

Au trecut sapte ani de atunci, iar Ioana Petric a incercat sa fie o persoana cat mai discreta. De cateva luni, focoasa bruneta a fost promovata la stadiul de moderatoare a emisiunii, lucru care i-a adus multe beneficii si laude, dar si multe barfe. Mai exact, surse din interiorul Prima TV sustin ca intre Ioana si Serban Huidu ar fi ceva mai mult decat o relatie profesionala si de amicitie, zvonuri despre care s-a tot scris in presa.

2

De altfel, ei au fost fotografiati de cateva ori luand masa impreuna, ceea ce a ridicat si mai multe semne de intrebare. Cu toate acestea, nu a existat nicio dovada concludenta ca intre cei doi ar exista o relatie, iar fiecare a negat cu vehementa amantlacul.

3

Chiar daca a fost catalogata de revistele de specialitate drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Ioana Petric recunoaste cu siceritate ca are ceva complexe legate de aspectul sau fizic, dar ca se accepta asa cum a lasat-o “mama natura”.

Se spune ca ar fi amanta lui Huidu!

4

Cu toate acestea, ea nu are de gand sa apeleze la ajutorul unui medic estetician si se mandreste cu felul ei de a fi. Prezenta, zilele trecute, la un eveniment monden, Ioana Petric, in varsta de 24 de ani, si-a facut aparitia pe covorul rosu imbracata intr-o rochie lunga, alba, foarte decoltata in zona bustului si cu spatele gol. Chiar daca i-a evidentiat frumos formele, rochia a scos la iveala si bustul mic al acesteia:

5

“Da stiu, sunt plata, insa sunt mandra de mine. Nu vreau sa imi pun silicoane. Prefer sa fiu naturala. Cand eram mica aveam ceva frustrari de chestia asta. Aveam in scoala si colegi mai rautaciosi care imi spuneau ca seman cu un baietel. Acum cred ca asta este un avantaj si ca ma deosebeste de turma”, a declarat frumoasa “carcotasa”, pentru CANCAN.ro.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!