Sport

Amănunte despre ultimul transfer plănuit de Gigi Becali la FCSB: ”S-a închis!”

Gigi Becali a avut o campanie de achiziții agresivă în ultimele zile, însă ultimul transfer pe care îl plănuia la FCSB în această vară nu s-a mai realizat.
05.08.2022 | 18:25
Amanunte despre ultimul transfer planuit de Gigi Becali la FCSB Sa inchis
Gigi Becali a avut o campanie de achiziții agresivă în ultimele zile, însă ultimul transfer pe care îl plănuia la FCSB în această vară nu s-a mai realizat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după ce l-a cedat pe Florin Tănase, finanțatorul ”roș-albaștrilor” i-a adus pe Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, așa cum a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK, dar și pe Marco Dulca.

Gigi Becali a ratat ultimul transfer plănuit la FCSB

Însă, Gigi Becali nu a vrut să se oprească aici și a încercat un ultim transfer la FCSB în această vară. Din câte se pare era vorba despre un atacant care să acopere plecarea lui Ivan Mamut și accidentarea gravă lui Florinel Coman, care va sta departe de teren cel puțin 6 săptămâni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Nicolae Dică s-a arătat încântat de faptul că patronul a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-i întări lotul, dar înaintea partidei de campionat cu CS Mioveni i-a transmis că mai așteaptă încă un transfer.

”Să sperăm că va veni şi al 4-lea. Deocamdată nu este, aşteptăm. Sperăm să se facă şi al 4-lea transfer în următoarele zile. Mai contează acum, vedem (dacă al patrulea jucător este din România, sau din străinătate – n.r.). Eu am spus că mi-l doresc, cu restul se ocupă conducerea”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT

Doar că Gigi Becali nu a mai reușit și această ultimă mutare. ”S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face”, a declarat managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica, deranjat de atitudinea jucătorilor

MM Stoica a vorbit și despre meciul cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, mărturisind că a fost extrem de supărat de evoluția jucătorilor lui Nicolae Dică în finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

”Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea.

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul – și nu doar românul – are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 contra 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a spus Stoica.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României, FCSB, a evoluat pe un stadion cu dotări de lux la Dunajska Streda. Impresionat de condițiile arenei din Slovacia, managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, le-a comparat cu cele de pe arenele noi construite în România.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,35 este cota pentru „1x” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT