Fotbal international

Amazon pregătește un serial despre viața lui Maradona. Cine va juca rolul legendarului fotbalist

09.05.2021 | 18:22
Amazon pregateste un serial despre viata lui Maradona Cine va juca rolul legendarului fotbalist
Amazon pregătește un serial despre viața lui Maradona. Cine va juca rolul legendarului fotbalist. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Amazon a intrat deja în febra pregătirilor pentru un proiect cu totul și cu totul special. Este vorba despre „Maradona: Blessed Dream”, serial care își propune să exploreze în cel mai mic detaliu viața pe cât de tumultoasă, pe atât de fascinantă a celui mai mare fotbalist din toate timpurile.

Concret, vom avea ocazia să descoperim atât copilăria din Buenos Aires, orașul natal al unicului Diego Armando Maradona, cu primii săi pași în „sportul rege”, pe care l-a ridicat la rang de artă, cât și contribuția uriașă la succesul Argentinei din 1986.

ADVERTISEMENT

„El Pibe D’oro” s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020, în urma unui stop cardio-respirator suferit în locuința sa din Tigre, la doar două săptămâni după intervenția chirurgicală prin care i-a fost îndepărtat un hematom subdural (cheag de sânge) localizat la nivelul creierului.

Viața legendarului Diego Armando Maradona va face obiectul unui serial

Concret, serialul „Maradona: Blessed Dream”, ale cărui scene au fost filmate în Argentina, Spania, Italia, Uruguay și Mexic, va putea fi urmărit anul acesta, prin intermediul platformei Amazon Prime, în 240 de state ale lumii, printre care și România.

ADVERTISEMENT

Din distribuție vor face parte, alături de Nicolas Goldschmidt, actorul care îi va da viață legendarului Diego Armando Maradona, o sumedenie de staruri ale cinematografiei din Argentina, precum Nazareno Casero, Juan Palomino sau Julieta Cardinali.

De-a lungul carierei, „El Pibe D’oro” a evoluat pentru Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell’s (1993-1994), a marcat nu mai puțin de 312 goluri și a bifat 91 de selecții în naționala Argentinei, performanțe încununate cu trofeul Cupei Mondiale, cucerit în 1986.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost teamă că fanii nu vor continua să mă iubească”

La aniversarea celor 60 de ani de viață, Diego Maradona a răspuns tuturor întrebărilor care stăteau pe buzele fanilor fotbalului argentinian și a dezvăluit, cu o sinceritate dezarmantă, teama care l-a urmărit până în ultima clipă: că va pierde dragostea lor.

Am fost și sunt cel mai fericit. Fotbalul mi-a dat tot ce am, mai mult decât mi-aș fi imaginat vreodată. Și dacă nu aș fi avut acea adicție, aș fi putut juca mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Dar astăzi totul este la trecut, sunt bine și ce regret cel mai mult este că nu mai am părinți. Mereu îmi pun acea dorință, încă o zi cu Tota (n.r. mama sa), dar știu că mă privește din Rai și este mândră de mine.

O să le fiu recunoscător pentru totdeauna oamenilor. În fiecare zi mă surprind, ceea ce am experimentat la întoarcerea în fotbalul argentinian nu o să uit niciodată. A depășit orice imaginație.

Pentru că s-a întâmplat să lipsesc pentru mult timp și mi-a fost teamă că fanii nu vor continua să mă iubească, să simtă la fel. Când am intrat pe teren, la prezentarea de la Gimnasia, am înțeles că dragostea fanilor nu se va sfârși niciodată”, mărturisea cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

ADVERTISEMENT