Life

”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați

”Amazonul Europei”, obiectivul din țara noastră, în atenția gazetarilor de peste hotare. Călătorii au numai cuvinte de laudă.
07.07.2024 | 20:00
Amazonul Europei destinatia din Romania pe placul jurnalistilor internationali Turistii sunt fascinati
”Amazonul Europei”, obiectivul din țara noastră, în atenția gazetarilor de peste hotare. Călătorii au numai cuvinte de laudă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați de fiecare dată când ajung aici pentru că se bucură de peisaje de poveste, floră diversificată și o faună din belșug.

”Amazonul Europei”, obiectivul din țara noastră, în atenția gazetarilor de peste hotare. Călătorii au numai cuvinte de laudă

”Amazonul Europei”, obiectivul din țara noastră, în atenția gazetarilor de peste hotare. Călătorii au numai cuvinte de laudă pentru locul unic și special care este o destinație de vacanță tot mai căutată de oameni.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley a rămas impresionat de Delta Dunării, unde a avut parte de o excursie de 3 zile. Printre colegii de breaslă s-a numărat un redactor care este stabilit de aproape 10 ani pe teritoriul nostru.

Acesta s-a declarat încântat de ceea ce a văzut, subliniind că este pentru prima oară când explorează această regiune. Bărbatul, care este de profesie jurnalist, a fost însoțit de fiul său, ambii fiind fascinați de magia „celei mai mari zone umede din România”.

ADVERTISEMENT

„Acesta este «Amazonul Europei»: o călătorie în sălbaticia Deltei Dunării din România», este titlul care apare în tabloidul britanic The Guardian. Jurnalistul a detaliat croaziera în care a descoperit viața sălbatică din Delta Dunării.

De asemenea, a aflat istoria și comunitățile Deltei, observând destul de aproape pelicanii, vulturii și ibișii. În plus, s-a bucurat de fauna din această regiune, de povești și de locul care pare a fi „o țară în interiorul altei țări”.

ADVERTISEMENT

Charlie Ottley, impresionat de Delta Dunării

„Dacă sunteți pasionați de viața sălbatică și de observarea păsărilor, Delta Dunării este o destinație absolut obligatorie. De asemenea, oamenii vin aici atunci când doresc o pauză spirituală”, a spus Charlie Ottley.

„Se simte cu adevărat ca și cum ai lăsa civilizația în urmă. O mulțime de oameni vin aici cu o barcă de viteză și fac poze deranjând păsările și cuiburile lor”, a mai adăugat jurnalistul britanic despre ”Amazonul Europei”.

ADVERTISEMENT

Laudele nu s-au oprit doar la peisajele din Delta Dunării, ci și la bucatele tradiționale. Turiștii s-au delectat cu numeroase preparate culinare delicioase, cum ar fi ciorba de pește, știuca cu cartofi și mujdeiul de usturoi.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul