Fotbal intern

Ambasada Suediei din București, mesaj înaintea meciului cu România! ”Legendele rămân legende”. VIDEO

22.03.2019 | 16:04
Ambasada Suediei din Bucuresti mesaj inaintea meciului cu Romania Legendele raman legende VIDEO

Ambasada Suediei din București a avut un mesaj minunat înaintea meciului cu România, primul din campania de calificare la Campionatul European din 2020. Oficialii Federației Române de Fotbal au dorit ca jucătorii echipei naționale să se bucure de cele mai bune condiții și i-au cazat într-un hotel de lux aflat la 5 kilometri de centrul orașului și unde o cameră costă 600 de euro.

Ambasada Suediei din București, mesaj înaintea meciului cu România

Înaintea partidei cu România din preliminariile Campionatului European din 2020, Ambasada Suediei de la București a postat un video pe contul de Facebook cu doi dintre cei mai buni jucători din istoria celor două țări: Gheorghe Hagi și Zlatan Ibrahimovic. Sub mesajul ”Indiferent de scor, legendele rămân legende”, oficialitățile suedeze au realizat un colaj cu unele dintre cele mai frumoase goluri realizate de cei doi mari campioni.

?? Hagi ⚽ Zlatan ??

Indiferent de scor, legendele rămân legende.

Gepostet von Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest am Donnerstag, 21. März 2019

Oficialii ambasadei Suediei în România au mai avut și alte postări drăguțe, în special la adresa Simonei Halep. Cu ocazia Valentine’s Day, ei au scris „Când are o zi lungă la birou, amintește-i că pentru tine este numărul 1”. Imaginea era însoțită de hashtag-urile #ValentinesDay, în timp ce Simona Halep a fost etichetată de utilizatorii contului oficial al ambasadei.

Gheorghe Hagi trece în vitează de Hakan Mild la meciul de la Campionatul Mondial din 1994
Gheorghe Hagi trece în vitează de Hakan Mild la meciul de la Campionatul Mondial din 1994

”România e un adversar urât”

Fundașul Ludwig Augustinsson a vorbit despre întâlnirea de sâmbătă seară și a făcut o scurtă caracterizare a formației pregătite de Cosmin Contra: “România e un adversar urât, un adversar viclean, care nu trebuie sub nici o formă subapreciat. Noi avem două meciuri foarte tari încă de la început, acasă cu România și marți în Norvegia și trebuie să ne mobilizăm la maxim pentru a începe bine, altminteri va fi foarte greu.”

Partida Suedia – România, prima din campania de calificare la Campionatul European din 2020, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, pe Friends Arena din Stockholm, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. ”Tricolorii” sunt neînvinși în meciurile directe cu suedezii, dar aceștia au provocat cea mai mare dramă a României, după eliminarea la penalty-uri din sferturile CM 1994.

Tags: