News

Ambasada Suediei, reacție virală după ce un DJ a pus manele la NeverSea

08.07.2019 | 12:25
Ambasada Suediei reactie virala dupa ce un DJ a pus manele la NeverSea

Valuri de cerneală internautică s-au scurs după ce DJ-ul suedez cu origini bosniace Salvatore Ganacci a mixat la festivalul NeverSea de la Constanța binecunoscuta manea a lui Adrian Copilu Minune – Așa sunt zilele mele. Faptul că publicul a gustat momentul și a fredonat versurile alături de Ganacci i-a făcut pe unii internauți români să privească cu scepticism momentul. În schimb, Ambasada Suediei din România, una dintre cele mai active misiuni diplomatice din București, a fost din nou ageră și a oferit o reacție cu privire la acest moment.

Mesajul Ambasadei Suediei, după maneaua de la NeverSea

Ambasada Suediei nu a ratat momentul de la NeverSea și a scris pe facebook o postare în care îndeamnă la toleranță, sugerând că problema celor care critică manelele nu este neapărat valoarea artistică a cântecelor, ci mai degrabă etnia artiștilor. Astfel, mesajul misiunii diplomatice de la București a sunat în felul următor:

“Așa sunt zilele mele, Una bună,
Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, a scris Ambasada Suediei pe Facebook.

Ambasada Suediei, postare despre maneaua de la NeverSea
Ambasada Suediei, postare despre maneaua de la NeverSea *foto: captură facebook

Adi Minune, aclamat de public la NeverSea, grație lui Salvatore Ganacci

Muzica lui Adi Minune a ajuns la NeverSea grație DJ-ului Salvatore Ganacci. Ex-iugoslavul a vrut să lase melodia lui Minune pentru câteva secvențe, dar când a văzut bucuria publicului pe ritmurile de manele, a decis să lase melodia până la capăt. Imaginile cu mulțimea care s-a distrat pe celebrele versuri de manele s-au viralizat pe rețelele de socializare, chiar dacă nu toți au gustat genul muzical.

Maneaua lui Adrian Copilul Minune nu a fost singurul moment unic al serii de sâmbătă din timpul festivalului de la NeverSea. Astfel, DJ-ul american KSHMR a mixat cântecul patriotic „Noi suntem români” și și acest moment a fost gustat din plin de tineri. „Mă așteptam să aducă un plus valoare, să aibă în mod categoric un impact, dar nu mă gândeam că o să fie chiar atât de bine primită. Mă gândeam că tinerii nu vor gusta chiar sută la sută ceea ce am dorit să fac, dar mă bucur că m-am înșelat. A fost minunat”, a declarat artistul.