News

Ambasadorul Israelului, mesaj pentru Andrei Caramitru după afirmațiile privind Holocaustul: “Îl invităm să se documenteze mai mult”

08.04.2019 | 20:29
Ambasadorul Israelului mesaj pentru Andrei Caramitru dupa afirmatiile privind Holocaustul Il invitam sa se documenteze mai mult
ADVERTISEMENT

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, a reacţionat imediat la cele mai recente afirmaţii publice făcute de Andrei Caramitru, care a comparat situația din România cu Holocaustul!

Reacția Ambasadorului Israelului la București, după afirmațiile lui Andrei Caramitru

Chiar dacă nu s-a dat startul oficial al campaniei electorale, combatanții au ieșit deja la atac pe la televiziuni, radiou-ri, dar și rețele de socializare. Aici a avut loc însă un atac total scăpat de sub control al lui Andrei Caramitru! Într-o nouă postare pe pagina sa de Facebook, consilierul președintelui USR a comparat Holocaustul cu situația actuală a României!

ADVERTISEMENT

Reprezentantul Israelului în România a reacționat imediat la postarea lui Andrei Caramitru. “Din păcate, din nou, constatăm cu dezamăgire că un politician român se folosește de termenul “Holocaust” într-un context total nepotrivit. Moartea a milioane de oameni nevinovați nu trebuie minimalizată iar atrocitățile războiului nu trebuie să-și găsească locul în campania electorală a vreunui partid.

Reactie ambasada Israel Andrei caramitru
Andrei caramitru comparasituatia din Romania cu Holocaustul!

Ambasadorul îl trimite pe Andrei Caramitru să se documenteze despre Holocaust

România a făcut pași importanți în combaterea anti semitismului și este fără îndoială un model de urmat în regiune. Educația despre Holocaust și despre ororile îndurate de milioanele de oameni este extrem de importantă, de aceea ignoranța în acest sens nu trebuie tolerată.

ADVERTISEMENT

Îl invităm pe domnul Andrei Caramitru să se documenteze mai mult și să viziteze Memorialul Victimelor Holocaustului Yad Vashem de la Ierusalim”, transmite ambasadorul Israelului.

Mesajul lui Andrei caramitru postat pe Facebook se intitulează ”Holocaustul României. Cum ne omoară și ne alungă ca să ne fure”!

ADVERTISEMENT

”Corupia ucide și distruge. Știm asta. Dar știți care este dimensiunea? Un genocid uriaș. În fiecare an: 100.000 de morți, 200.000 de oameni care pleacă în disapora, 100.000 de oameni care fug din zonele sărace controlate de mafia PSD către orașe mari din țară. Un oraș cât Clujul care moare sau fuge. În fiecare an”, a scris Andrei caramitru pe Facebook.

 

Tags: