Ambasadorul României în Arabia Saudită, despre războiul lui Piţurcă cu Al Ittihad: “Au depus o plîngere la poliţie împotriva lui!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 10:10
Ambasadorul României în Arabia Saudită, despre războiul lui Piţurcă cu Al Ittihad: “Au depus o plîngere la poliţie împotriva lui!” GALERIE FOTO

Victor Piţurcă întîmpină probleme cu oficialii lui Al Ittihad, iar tot scandalul dintre cele două părţi a ajuns pînă la Ambasada României din Arabia Saudită.

Ambasadorul Mihai Coman a vorbit despre situaţia lui Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, şi a dezvăluit că lucrurile nu sînt atît de complicate, dar oficialii lui Al Ittihad au făcut o plîngere la poliţie pe numele lui Piţurcă.

“Tocmai am discutat cu el la telefon, mi-a spus că acele probleme se vor rezolva rapid. El s-a adresat Ambasadei joi seară, săptămîna trecută, şi a susţinut că Al Ittihad îi făcea greutăţi. Mai exact, voia să plece şi nu putea. Există un diferend de natură comercială între Piţurcă şi Al Ittihad. Era vorba de termeni contractuali, iar Ambasada nu putea interveni. Era strict problema dumnealui.

Am văzut tot felul de nebvunii prin presa românească, s-au folosit termeni precum “sechestrat”, ceea ce era exagerat. Ambasada putea interveni doar în cazul în care acesta ar fi fost împiedicat să călătorească. Era împiedicat să călătorească, dar din motive personale, care nu priveau Ambasada.

Pînă la rezolvarea problemelor cu cei de la club, care, am înţeles, au depus şi o plîngere împotriva sa, vizînd neînţelegeri financiare, nu putea pleca. Apoi, primea imediat viza de ieşire. Am intervenit în semnsul în care i-am pus la dispoziţie un avocat şi un translator. Am înţeles că a trimis un SMS folosind acest termen de “sechestare”. Cuvînd mult prea mare pentru o problemă minoră.

Pînă nu-şi reglementa situaţia la poliţie noi nu aveam cum să intervenim. Am fost în contact permanante cu dumnealui, dar nu puteam fi tîrîţi ca Ambasadă în nişte aspecte de ordin comercial, contractual”, a spus Mihai Coman, ambasadorul României din Arabia Saudită.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×