Sporturi

Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, mesaj înaintea semifinalei! “Victorie superbă!”

10.02.2019 | 23:47
Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, mesaj înaintea semifinalei!
Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, mesaj înaintea semifinalei. Felicitări pentru românce

Calificarea senzațională a fetelor din echipa de FED Cup, după victoria în fața campioanei en-titre Cehia, a strâns numeroase reacții. Printre cei care au lăudat triumful spectaculos al Simonei Halep și al colegelor ei se numără și principalul diplomat al țării la Paris. Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, mesaj înaintea semifinalei!

Ce a scris ambasadorul nostru pe pagina oficială de twitter, în limba franceză, demonstrează încă o dată că sportul este de departe cel mai important instrument de imagine la nivel mondial.

Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, mesaj înaintea semifinalei!

Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan scriu istorie în tenisul feminin pentru România. Ele au reușit să elimine campioana Cehia, chiar la ea acasă, 3-2, după două zile epuizante. La finalul disputei, Luca Niculescu, ambasadorul României în Franța, a salutat succesul uriaș al jucătoarelor noastre și a început deja pregătirea semifinalei împotriva franțuzoaicelor.

Victorie senzațională a României în Cehia în FED Cup
Victorie senzațională a României în Cehia în FED Cup, 3-2

“Superbă victorie a României în fața Republicii Cehe! Simona Halep și colegele sale vor înfrunta Franța în semifinală“, a fost mesajul lui Luca Niculescu.

Superbe victoire de la #Roumanie face à la République Tchèque en @FedCup ! @Simona_Halep et ses collègues vont affronter la #France en demi-finale ! @RoxaMaracineanu @MAERomania @francediplo @RoFr2019 https://t.co/6ehfDpMHSD

— Luca Niculescu (@LucaNiculescu) 10 februarie 2019

Președintele PMP, euforie totală: “Limita e văzduhul! Mândru că sunt contemporan cu Halep și Buzărnescu”

Și președintele PMP, Eugen Tomac, a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătoarelor României: “Acum sunt mândru! Mândru că românii noştri au demonstrat valoare. Mândru ca sunt contemporan cu Halep şi Buzărnescu.

Eugen Tomac
Eugen Tomac a fost în extaz după calificarea României în semifinalele FED Cup

Am trăit în seara asta clipele din `90 în care, mai mic şi visător, mă uitam cu jind la meciurile de fotbal ale ! Am speranţe că fetele noastre vor învinge Franţa şi că… limita e văzduhul!“, a postat Tomac pe pagina sa de facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri