News

Ambasadorul SUA în România, atac direct la Huawei pe subiectul 5G! ”Tehnologie coruptă de companiile necinstite din China comunistă”

01.08.2020 | 17:29
Ambasadorul SUA in Romania atac direct la Huawei pe subiectul 5G Tehnologie corupta de companiile necinstite din China comunista
ADVERTISEMENT

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman nu a ezitat o clipă și a lansat un atac direct la Huawei pe subiectul 5G!

Acesta a ținut să transmită poziția americană legată de producătorii chinezi cu privire la tehnologia 5G care a încins spiritele în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Zuckerman susține că românii și americanii sunt ”parteneri în combaterea actorilor răi din lumea cibernetică”.

Adrian Zuckerman, atac direct la Huawei!

Adriam Zuckerman a declarat la Eforie Nord că România împărtășește aceeași viziune cu SUA în privința tehnologiei 5G dezvoltate de Huawei și a lansat un atac dur la adresa companiei chineze.

ADVERTISEMENT

”Împărtășim aceeași viziune în asigurarea securității rețelei transatlantice pe măsură ce tehnologiile 5G se dezvoltă.

Lumea liberă are nevoie de tehnologie 5G sigură – nu de tehnologie care este coruptă de companiile necinstite din China comunistă.

ADVERTISEMENT

Tehnologia 5G sigură de la companii de renume, altele decât Huawei, este singura cale de urmat. Suntem parteneri în combaterea actorilor răi din lumea cibernetică și în protejarea infrastructurii critice”, a afirmat ambasadorul SUA în România.

Ambasadorul Statelor Unite Ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, afirmă că este important ca „România şi Statele Unite să avanseze împreună, pe aceeaşi cale”, în ceea ce priveşte securitatea naţională, politica energetică şi influenţa malignă”,

ADVERTISEMENT

Diplomatul SUA a declarat că „Statele Unite se angajează să continue să sprijine România în plan economic, militar şi să consolideze relaţia bilaterală, astfel încât România să devină o ţară vibrantă economic, fără grija integrităţii graniţelor sale”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: