Life

Amber Heard, lovitură de milioane de dolari. Ce ofertă fabuloasă a primit după ce a pierdut procesul cu Johnny Deep

Amber Heard are planuri uriașe în perioada următoare. Vedeta din Aquaman este pregătită să lase cariera în actorie în spate și să-și încerce norocul în cu totul alt domeniu.
21.06.2022 | 12:38
Amber Heard lovitura de milioane de dolari Ce oferta fabuloasa a primit dupa ce a pierdut procesul cu Johnny Deep
Amber Heard, planuri după procesul cu fostul soț, Johnny Depp. Ce vrea să facă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița este pregătită să dea o lovitură de milioane de dolari, după ce a primit o ofertă fabuloasă. Propunerea a venit la scurt timp după ce frumoasa blondină a pierdut procesul cu fostul partener de viață, Johnny Deep.

Amber Heard, planuri după procesul cu fostul soț, Johnny Depp. Ce vrea să facă

Amber Heard nu ar mai avea niciun ban după ce a pierdut în instanță în fața fostului soț, Johnny Depp. Vedeta trebuie să-i achite fostului partener de viață o sumă impresionantă, motiv pentru care vrea să scrie o carte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, o sursă apropiată de anturajul blondinei consideră că nu mai are niciun viitor în actorie. În plus, vrea să spună adevărul legat de abuzurile la care a fost supusă în timpul mariajului cu protagonistul din Pirații din Caraibe.

Amber consideră că cariera la Hollywood s-a încheiat. Ea este deja în discuții și este încântată de asta. În acest moment nu are nimic de pierdut și vrea să spună totul”, a spus o sursă pentru publicația okmagazine.com.

ADVERTISEMENT

„În măsura în care Heard dorește să discute acest caz și relația ei cu Depp într-o declarație sau într-o carte, trebuie să fie extrem de atentă la ceea ce spune despre el”, a mai spus persoana respectivă.

Amber Heard riscă un nou proces cu Johnny Depp

Amber Heard riscă un alt proces cu fostul soț, Johnny Depp, în cazul în care semnează contractul de milioane de dolari. Actrița din producția Aquaman poate fi chemată în instanță încă o dată pentru defăimare.

ADVERTISEMENT

„Depp și avocații săi vor citi și asculta tot ce spune Heard. Dacă trece linia, ceea ce este probabil, nu există nicio îndoială că va fi lovită cu un alt proces pentru defăimare și va ajunge imediat înapoi în instanță”, a mai adăugat informatorul.

În momentul de față, starul din Pirații din Caraibe se bucură că a ieșit învingător și a câștigat suma de 10,5 milioane de dolari. Vedeta americană are foarte mulți susținători în social media, în timp ce blondina este în cădere.

ADVERTISEMENT