Life

Amber Heard, mărturie în lacrimi în procesul contra lui Johnny Depp. Când ar fi început actorul să o bată

Amber Heard a ajuns în fața judecătorilor, unde s-a confesat în privința mariajului cu Johnny Depp, de care a divorțat în urmă cu circa 5 ani. Vedeta a povestit când au început violențele în cuplu.
05.05.2022 | 09:19
Amber Heard marturie in lacrimi in procesul contra lui Johnny Depp Cand ar fi inceput actorul sa o bata
Amber Heard, confesiune dureroasă. Când a început să fie violent fostul soț, Johnny Depp. Sursa foto: Mirror
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță din Aquaman și-a spus mărturia în lacrimi, în procesul intentat contra fostului partener de viață. Blondina a spus când ar fi început să o bată actorul cu care a avut o relație în urmă cu ani buni.

Amber Heard, confesiune dureroasă. Când a început să fie violent fostul soț, Johnny Depp

Amber Heard mărturisește că fostul partener de viață, pe care l-a dat în judecată pentru violență domestică, a fost iubitul ideal până în clipa în care și-a ieșit din minți. Actrița a declarat că înainte de bătăi relația era una „magică”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a început să plângă când și-a amintit violențele la care a fost supusă în mariajul cu Johnny Depp. Vedeta a dezvăluit primul abuz fizic, totul pornind de la unul dintre tatuajele actorului din Pirații din Caraibe.

Prima ieșire violentă a lui Johnny Depp a fost, după spusele lui Amber Heard, în momentul în care l-a întrebat ce scrie pe unul dintre tatuajele sale decolorate. Răspunsul actorului, „Wino”, a făcut-o pe mai tânăra sa soție să se amuze.

ADVERTISEMENT

Actrița povestește că a luat totul ca o glumă, doar că starul de la Hollywood s-a arătat deranjat de reacția sa și a început să o pălmuiască.

„M-a pălmuit peste față. Nu știam ce se întâmplă. M-am uitat la el”, a declarat Amber Heard în fața instanței de judecată, notează Reuters.

ADVERTISEMENT

„Crezi că e amuzant, cățea?”, ar fi spus Johnny Depp după ce ar fi lovit-o de două ori, mai arată sursa citată mai devreme.

Declarația frumoasei blondine în vârstă de 36 de ani vine după ce anterior fostul partener de viață le-a spus judecătorilor că nu și-a lovit niciodată soția. Mai mult, actorul a sugerat în timpul procesului că agresorul este Amber Heard.

ADVERTISEMENT

Amber Heard, adevărul despre motivul pentru care a tăcut

Fosta soție a lui Johnny Depp a spus adevărul legat de motivul pentru care a tăcut în timpul căsniciei și a ascuns violențele la care era supusă. Amber Heard a precizat că actorul i-ar fi promis că nu o va mai lovi niciodată.

Din păcate, scuzele celebrului artist aveau să fie în van pentru că au mai existat și alte episoade în care blondina a fost atacată. Totul s-ar fi petrecut atunci când actorul din pelicula Pirații din Caraibe se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Totodată, Amber Heard a mai scos la iveală un eveniment din mai 2013, când Johnny Depp s-ar fi enervat și ar fi acuzat-o că a primit avansuri de la o femeie. În seara respectivă, actorul i-a rupt rochia pe care o purta.

Amber Heard și celebrul actor au fost căsătoriți timp de doi ani, în prezent artistul deschizând un proces de defăimare în care cere daune de 50 de milioane de dolari. Blondina l-a dat la rândul său în judecată după ce a fost numită mincinoasă de fostul soț. Ea cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT