Life

Amber Heard, primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: “Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine”

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul de defăimare cu fostul ei soț, Johnny Depp, la aproape două săptămâni de când s-a dat verdictul.
13.06.2022 | 18:52
Amber Heard primul interviu dupa ce a pierdut procesul cu Johnny Depp Numi pasa ce crede cineva despre mine
Amber Heard a oferit primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amber Heard a oferit primul interviu după ce a pierdut procesul de defăimare cu fostul soț, Johnny Depp. Actrița este de părere că verdictul juraților nu a fost unul corect.

Amber Heard, primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

Într-un interviu acordat jurnalistei Savannah Guthrie la postul american NBC, Amber Heard a vorbit despre valul de critici asupra ei din timpul procesului, care s-a încheiat cu aproape două săptămâni în urmă. Interviul urmează să fie difuzat zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Johnny Depp a spus că nu acuză jurații pentru faptul că au dat acest verdict.

“Chiar înțeleg ceea ce s-a întâmplat. El (n.r. Johnny Depp) este un personaj iubit și publicul trăiește cu senzația că îl cunoaște. Este un actor fantastic. Nu acuz jurații.”, a declarat actrița din filmul “Aquaman”, potrivit nbcnews.com.

Amber Heard a mai vorbit despre faptul că acest caz a fost extrem de mediatizat și că postările apărute pe rețelele sociale au fost în favoarea fostului ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

De exemplu, hashtag-ul “#justiceforamberheard” a avut 27 de milioane de vizualizări pe Tik Tok. În același timp, hashtag-urile în favoarea lui Johnny Depp au adunat peste 20 de miliarde pe vizualizări pe aceeași platformă.

Actrița consideră că nu merita să fie atât de criticată în mediul online, mai ales că oamenii nu știu tot ce s-a întâmplat în timpul mariajului cu Johnny Depp. Amber Heard este convinsă că aceste critici au contribuit la verdictul juraților.

ADVERTISEMENT

“Cine crede că merit atâta ură și venin, chiar dacă e convins că sunt o mincinoasă, nu mă poate privi în ochi și să îmi spună că părerile postate pe rețelele de socializare sunt o interpretare corectă.

Nu mă interesează ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vreți să faceți despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele ușilor închise.

ADVERTISEMENT

Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri. Și, prin urmare, nu o iau personal”, a mai spus actrița în cadrul aceluiași interviu.

Amber Heard, dezamăgită după verdictul juraților

La scurt timp după ce jurații au dat verdictul în cazul procesului de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard, actrița și-a exprimat dezamăgirea într-o postare pe pagina de Instagram.

“Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă pentru că muntele de dovezi încă nu a fost suficient pentru a rezista puterii şi influenţei disproporţionate ale fostului meu soţ.

Sunt şi mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbeşte însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violenţa împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Cred că avocaţii lui Johnny au reuşit să determine juriul să treacă cu vederea problema cheie a libertăţii de exprimare şi să ignore dovezile care au fost atât de concludente încât am câştigat în Marea Britanie.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt şi mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber şi deschis.”, a scris Amber Heard după ce a pierdut procesul.

Jurații au decis ca Johnny Depp să primească daune compensatorii în valoare de 10 milioane de dolari de la fosta soție, dar și daune punitive de 5 milioane de dolari.

Amber Heard va primi 2 milioane de dolari după ce a fost defăimată de avocatul lui Johnny Depp.

ADVERTISEMENT