Life

Amber Heard s-a mutat din SUA după procesul cu Johnny Depp? Unde a fost văzută actrița

Amber Heard s-a mutat din SUA după procesul cu Johnny Depp? Actrița a plecat din locurile natale și s-a spus că este posibil să își facă o nouă viața, departe, în Spania.
06.10.2022 | 23:41
Amber Heard sa mutat din SUA dupa procesul cu Johnny Depp Unde a fost vazuta actrita
Amber Heard s-a mutat din SUA după procesul cu Johnny Depp? Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Amber Heard ar fi părăsit definitiv Statele Unite și s-ar fi mutat alături de fiica ei în Spania, scrie presa internațională.

S-a mutat Amber Heard după procesul pierdul cu Johnny Depp?

Actrița a plecat într-o vacanță, dar se prea poate să fie vorba și de o ședere nedefinită ca timp pentru aceasta, mai ales după ce și-a vândut casa din California și a declarat falimentul.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Amber Heard va decide să rămână definitiv acolo, dar cu siguranță mai are multe lucruri de rezolvat înainte de a face acest lucru, unul dintre ele fiind inclusiv suma de bani pe care are să i-o dea fostului soț, care a avut câștig de cauză în procesul lor.

De altfel, aceasta este prima apariție publică a vedetei după faimosul proces, urmărit de lumea întreagă, dar pe care l-a pierdut.

ADVERTISEMENT

Conturile sale de socializare pare că au fost înghețate după acest moment, iar actrița din Aquaman nu a mai postat nimic de la mesajul după pierderea procesului, în care denunță abuzul suferit și faptul că nu i s-a făcut dreptate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REVISTA OK! VENEZUELA (@okvenezuela)

Cu cine a plecat Amber Heard în vacanță

Amber Heard a plecat în vacanță cu fiica ei de un an și cu partenera sa de viață. Aceasta a fost fotografiată fiind foarte zâmbitoare alături de copilul său.

ADVERTISEMENT

Amber și fiica ei, pe nume Oonagh Paige, au petrecut după-amiezile pe afară și nu au ratat nici distracțiile de la parcurile acvatice din Palma de Mallorca.

Pentru această escapadă, actrița care a pierdut procesul cu fostul soț, a ales o ținută lejeră, niște blugi de culoare albă și un maiou negru și părea foarte fericită.

ADVERTISEMENT

De altfel, Amber Heard a vorbit după încheierea procesului despre posbilitatea de a renunța la actorie pentru a se dedica rolului său de mamă.

Amber Heard trebuie să îi plătească lui Johnny Depp daune în valoare de zece milioane de dolari, conform deciziei instanței.

ADVERTISEMENT
Tags: