Nicio categorie

Ambiţii mari pentru Ramos

Primul tur al turneului de la Umeg ne oferă un meci foarte interesant, Albert Ramos împotriva lui Leonardo Mayer. Cei doi jucători s-au mai întîlnit de două ori pînă acum, de fiecare dată...
22.07.2013 | 11:16
Ambiţii mari pentru Ramos
Albert Ramos urmăreşte primul trofeu din carieră
ADVERTISEMENT

Primul tur al turneului de la Umeg ne oferă un meci foarte interesant, Albert Ramos împotriva lui Leonardo Mayer. Cei doi jucători s-au mai întîlnit de două ori pînă acum, de fiecare dată spaniolul ieşind victorios. Prima întîlnire dintre cei doi a avut loc în 2011 la Santiago unde Albert s-a impus în două seturi, iar al doilea meci a avut loc chiar anul acesta la Buenos Aires, unde spaniolul a cîştigat tot în două seturi.

Ramos are un an bun, el reuşind pe zgură 17 victorii şi şapte înfrîngeri, în timp ce germanul are un scor negativ, 4 victorii şi şapte înfrîngeri. Albert a fost eliminat de la ultimele două turnee de jucători care au ajuns pînă la urmă în finală ceea ce demonstrează că doar un jucător foarte în formă cîştigă uşpr cu el. Cel mai probabil spaniolul se va impune şi astăzi, cota pentru o nouă victorie în două seturi fiind 1,80.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri