Ambros Martin e apărat de jucătoarele din naționala României! ”Nu poate face magie”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Handbal
17/12/2018, 23:23
Ambros Martin e apărat de jucătoarele din naționala României! ”Nu poate face magie” GALERIE FOTO
Ambros Martin a fost apărat de jucătoarele din echipa națională de handbal feminin a României

Selecționerul echipei naționale a României, Ambros Martin, a fost apărat de jucătoare, după ce foști mari handbaliști au lansat acuzații dure la adresa spaniolului. România a terminat pe locul 4 la Campionatul European din Franța, după ce a pierdut în fața Olandei în finala mică.

”Totuşi, vorbim de un antrenor care are anumită valoare. Totuşi, a câştigat Champions League de atâtea ori, nu ştiu dacă se poate contesta valoarea dânsului. Într-adevăr, am avut anumite lipsuri, dar se pot corecta. Nu poate face magie, aşa, dintr-o dată”, a declarat Denis Dedu, conform digisport.ro.

Ambros Martin e apărat de jucătoarele din naționala României: ”Toate înțelegem ce ne spune”

În apărarea lui Ambros Martin a sărit și jucătoarea echipei CSM București, Aneta Udriștoiu, care a dezvăluit că toate fetele înțeleg indicațiile: ”Toate fetele ştiu engleză. Am auzit şi eu că ar fi unele fete care nu ar înţelege, dar eu vă spun că toate înţelegem; şi atunci când nu înţelegem vorbeşte în spaniolă şi multe fete ştiu spaniola”.

Ambros Martin le indicații handbalistelor la meciul România - Ungaria
Ambros Martin le indicații handbalistelor la meciul România – Ungaria

Înaintea meciului pentru medalia de bronz cu Olanda, Ambros Martin a fost apărat și de Melinda Geiger, care a spus că jucătoarele au în continuare frică de victorie din cauza întâmplărilor din trecut cu alți antrenori.

Ambros Martin, atacat de foști mari handbaliști români

După meciul pierdut cu Rusia în semifinalele Campionatului European din Franța, fostul președinte al Federației Române de Handbal, Cristian Gațu, și fostul selecționer Radu Voina au lăsat să se înțeleagă că nu toate jucătoarele din lotul României înțeleg indicațiile pe care le primesc de la antrenorul spaniol Ambros Martin.

Și fostul mare handbalist Vasile Stângă l-a criticat pe Ambros Martin după semifinala cu Rusia, fiind nemulțumit de faptul că spaniolul nu a reușit să o anihileze pe Anna Vyakhireva, jucătoare pe care o are sub comanda sa la echipa de club Rostov.

Închide ×