Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia: “Par mai bune”

Razvan Nicolae   
in Handbal
06/12/2018, 23:27
Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia: “Par mai bune” GALERIE FOTO
Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia

Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia. România va juca duminică, de la ora 19:00, împotriva olandezelor în primul meci al tricolorelor în grupele principale de la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Horaţiu Paşca, secundul antrenorului spaniol, le-a caracterizat pe următoarele adversare şi le-a comparat cu Norvegia, echipă învinse de românce în ultimul meci din Grupa D, scor 31-23.

“Olanda a câştigat o grupă cu echipe foarte bune ale Europei, echipe cu tradiţie. Cu siguranţă au crescut foarte mult în ultimii ani. Au jucătoare la echipele importante ale Europei, iar antrenorul e foarte bun. Prestează un joc de calitate. Nu ştiu dacă e mai bună decât Norvegia, dar va fi un meci greu. În acest moment, Olanda este într-o formă mai bună decât Norvegia”, a declarat Horaţiu Paşca pentru ProSport Live.

Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia. Cristina Vărzaru trage un semnal de alarmă

Ambros Martin şi staff-ul lui au toate motivele să se teamă de Olanda mai mult decât de Norvegia. Cristina Vărzaru a caracterizat, la rândul ei, următorul adversar al României de la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Fosta mare handbalistă a susţinut că selecţionata antrenată de Helle Thomsen este una periculoasă şi a precizat că ar fi preferat un nou meci cu Norvegia.

Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia la Campionatul European de handbal feminin
Ambros Martin şi staff-ul lui se tem de Olanda mai mult decât de Norvegia la Campionatul European de handbal feminin

“Am văzut meciul Olanda – Spania. Au jucat foarte bine, a fost un meci în care au evoluat în viteză. Olanda este una dintre echipele în formă în ultimii ani. Aş fi preferat un nou meci cu Norvegia”, a declarat Cristina Vărzaru pentru Digi Sport. România se va duela pentru un loc în semifinale cu Olanda, Spania, Ungaria, Germania şi Norvegia. Primele două echipe din grupa a 2-a principală se vor califica în careul cu aşi.

Închide ×