Sport

Ambrosie despre demisia lui Stoican de la Poli Iași: „Nu e prima oară când Flavius face asta la cald”

27.10.2018 | 16:04
Ambrosie despre demisia lui Stoican de la Poli Iasi Nu e prima oara cand Flavius face asta la cald
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, tehnicianul celor de la Poli Iași, și-a dat demisia după 0-2 cu Hermannstadt, informație anunțată EXCLUSIV de FANATIK.RO în noaptea de vineri spre sâmbătă. După discuții de câteva ore cu patronul echipei, Horia Sabo, cei doi au decis că continue împreună măcar încă un meci, partida de Cupă cu Viitorul.

Pentru a lămuri cu exactitate tensiunile din lotul ieșenilor, FANATIK.RO a discutat cu Adrian Ambrosie, președintele grupării din Copou, cel care l-a înlocuit în funcție în urmă cu un an pe Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Ambrosie despre demisia lui Stoican: „Flavius e om de onoare. Nu e prima oară când face așa la cald”

Oficialul celor de la Poli Iași a declarat că nu e prima oară când Flavius Stoican are o astfel de reacție. Totul pornește de la tensiunea crescută, ea fiind generată de cele patru înfrângeri consecutive ale ieșenilor care au adus echipa în buza retrogradării.

Nu este prima oară când Flavius Stoican își dă demisia. Au mai fost situații în care el a reacționat în același mod la cald, imediat după anumite meciuri pe care le-am pierdut. A fost o seară tristă și mai tensionată la Iași, pentru că nu ne așteptam să pierdem cu Hermannstadt. Acum lucrurile s-au mai calmat și sper să se întoarcă roata, pentru că, obiectiv privind, suntem mai aproape de retrogradare decât de play-off. Dar două victorii ne duc acolo sus”, a declarat Ambrosie pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Patronul Horia Sabo merge pe mâna lui Flavius Stoican

Ambrosie a confirmat că Flavius Stoican va sta pe banca Iașului măcar încă un meci. „Flavius este un om de mare onoare. El a dorit în mai multe rânduri să se dea la o parte pentru că el considera că altcineva ar putea face mai mult pentru echipă. Va sta pe bancă și la meciul din Cupă, asta e sigur”.

Horia Sabo, patronul de la Poli Iași, vrea să dea afară jucători, motiv pentru care a refuzat demisia lui Flavius Stoican
Horia Sabo, patronul de la Poli Iași, vrea să dea afară jucători, motiv pentru care a refuzat demisia lui Flavius Stoican

Același mesaj a fost transmis și de patronul Horia Sabo, într-o declarație pentru  gsp.ro, Sabo confirmând de fapt tensiunile care au fost vineri seara la Iași, când a fost nevoit să stea de vorbă cu Stoican până după miezul nopții pentru a-l convinge să continue. „După meci am stat cu Stoican până după miezul nopții. Am căutat soluții de scoatere a echipei din criză. Va fi pe bancă și marți, în Cupă, cu Viitorul”, a spus Horia Sabo.

ADVERTISEMENT
  • 4 eșecuri consecutive are Poli Iași în Liga 1 Betano: 0-1 la Mediaș, 1-2 cu Viitorul, 0-1 la CFR Cluj și 0-2 cu Hermannstadt
  • 14 puncte are Iașul lui Stoican după turul sezonului regulat, 3 mai multe decât Hermannstadt, aflată pe primul loc care retrogradează