Fotbal intern

Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley

01.07.2019 | 20:42
Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley
Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley FOTO: Bogdan Ungurusan (S) si Ionut Pantiru (D) in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FC Botosani, din play out-ul Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi

Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, alături de primarul Mihai Chirica îi fac toate poftele noului antrenor, Mihai Teja. Fostul tehnician al FCSB-ului a amenințat că pleacă dacă nu se îmbunătățesc chestiile care țin de infrastructură la club și lucrurile încep să se miște în direcția bună. 

Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon impecabil. Ce jucători vin

Ieșenii vor pune un gazon nou pe stadion, dar și pe terenurile de antrenament, respectând astfel promisiunile pe care i le-au făcut lui Mihai Teja: “Gazonul pe care-l montăm e identic cu cel de pe Arena Națională. Cu totul durează două săptămâni. Când echipa va reveni din cantonament, pe 5 iulie, se va putea pregăti acolo.

Am fi rezolvat și suprafața de joc de la stadionul mare, însă vrem să vedem mai întâi cum se comportă aceasta pe care o punem acum. Dacă e OK, vom găsi timp într-o pauză competițională s-o înlocuim și pe aceea”, a spus Chirica pentru Gsp.

Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley FOTO: Adrian Ambrosie, președinte CSM Iași
Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley FOTO: Adrian Ambrosie, președinte CSM Iași

În șantier se află atât stadionul, cât și un teren de antrenament. Pe stadionul mare se montează o suprafață sintetică, achiziționată în colaborare cu FRF și se lucrează și la nocturnă, astfel încât să fie mai puternică. Există un proiect și pentru noua arenă, pentru care s-au investit 3,6 milioane de lei și care acum este scos la licitație.

Însă, președintele Ambrosie lucrează și pe partea tehnică, pentru a întări echipa. Obiectivul președintelui de la Iași este să îl readucă pe Andrei Cristea, de la U Craiova. În jurul experimentatului atacant ar urma să fie construită echipa Iașului.

Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley (3)
Ambrosie îi face toate poftele lui Mihai Teja la Iași! A pus gazon ca pe Wembley FOTO: Adrian Cristea

În această vară, CSM Poli Iași a făcut câteva transferuri interesante: Florian Loshaj, Alessio Carlone și Adrian Bălan au semnat cu Poli. Adrian Ambrosie a promis că întăririle vor continua la CSM Iași, club care are în acest sezon ambiții de play-off.

  • 100.000 de euro costă înlocuirea terenului pe stadionul de antrenament de la Iași
  • 11.500 este capacitatea stadionului din Iași

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri