Stiri de ultima ora

Situaţie critică în Constanţa! Ambulanţă cu doi copii, blocată în zăpadă

O ambulanţă cu doi copii bolnavi şi mămicile acestora a rămas înzăpezită de la 3.00 dimineaţa în apropiere de localitatea Taşaul.
28.02.2018 | 09:46
Situaţie critică în Constanţa! Ambulanţă cu doi copii, blocată în zăpadă
ADVERTISEMENT

Ambulanţa plecase de la Spitalul Judeţean Tulcea spre cel din Constanţa dar nu a făcut faţă drumului, chiar dacă era 4×4. Autorităţile din judeţul Constanţa au trimis ajutoare pentru deblocarea maşinii, dar şi un echipaj SMURD să preia pacienţii.

Pentru că în Spitalul Judeţean Tulcea există un singur medic pediatru, atunci când acesta nu este de gardă, tot ceea ce înseamnă urgenţă pediatrică gravă se trimite la Constanţa. Aşa s-a întâmplat şi în dimineaţa de 28 februarie, când s-a luat decizia în jurul orei 3.00 să se trimită un copil de 3 luni cu febră, altul de 5 ani cu tuse, cu o ambulanţă 4×4 şi personal medical la Constanţa.

ADVERTISEMENT

„În jurul orei 4.00, în apropiere de Taşaul, ambulanţa nu a mai putut înainta şi a ajuns în şanţ. La faţa locului sunt două utilaje, dar nu reuşesc să o deszăpezească. Am cerut ajutorul autorităţilor din judeţul Constanţa. În ambulanţă este cald, dar mămicile copiilor au început să se panice“ a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SAJ Tulcea.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri