Fotbal international

Ambulanță defectă pe un stadion din Brazilia. Cum au reacționat fotbaliștii. Video

16.09.2018 | 21:50
Ambulanta defecta pe un stadion din Brazilia Cum au reactionat fotbalistii Video
ADVERTISEMENT

Scene incredibile s-au petrecut în timupl unui meci de fotbal din Brazilia, după ce o ambulanță care transporta un jucător s-a defectat pe stadion. S-a întâmplat în timpul partidei dintre Vasco da Gama și Flamengo, iar jucătorii prezenți pe teren au reacționat imediat și au sărit în ajutor, împingând ambulanța în afara suprafeței de joc.

Bruno Silva, fotbalistul celor de la Vasco da Gama, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit o accidentare în repriza a doua a meciului cu Flamengo. O ambulanță a intervenit imediat, fiind nevoie de transportul jucătorului la spital, numai că după ce Bruno Silva a fost urcat în autovehicul, acesta nu a mai pornit. 54.000 de spectatori se aflau în acel moment în tribunele stadionului Mane Garrincha și au început să huiduie și să ia în derâdere scena care se petrecea pe teren.

ADVERTISEMENT

Ambulanța s-a defectat pe stadion. Jucătorii au împins-o în afara terenului

Jucătorii celor 2 echipe nu au stat foarte mult pe gânduri când au văzut că ambulanța nu mai pornește și nu își pot continua partida. Au uitat de rivalitatea din teren și au sărit repede în ajutor, împingând mașina în afara suprafeței de joc. “Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Am asistat la o scenă lamentabilă. La început am crezut că șoferul mașinii glumește, dar ne-a zis că motorul nu mai pornește și că are nevoie de ajutor. Am reușit să o împingem pe o distanță scurtă, până când a pornit”, a declarat Rever, fundașul celor de la Flamengo.

Ambulanța defectă nu a afectat desfășurarea meciului

În ceea ce privelte meciul în sine, Vasco da Gama a deschis scorul în minutul 27 prin Andres Rios, după o fază la care cei de la Flamengo au cerut offside. Egalarea a fost adusă de Luiz Gustavo printr-o lovitură de cap în propria poartă. Scorul pauzei a fost 1-1, iar la 13 minute după reluarea meciului mijlocașul Diego de la Flamengo a fost eliminat. În cele din urmă egalitatea a fost stabilită și la jucători, după ce Bruno Silva a fost accidentat, iar Vasco da Gama nu a mai avut posibilitatea introducerii niciunui jucător în teren, toate schimbările fiind făcute deja.
Formulele de start ale celor 2 echipe:
Vasco da Gama: L. Castan, Bruno Silva, Fabricio, L. Gustavo, Lenon, M. Lopez, W. Maranhao, Ramon, Raul, A. Rios, M. Silva. Antrenor: A. Valentim.
Flamengo: D. Alves, Diego, L. Duarte, L. Paqueta, Para, R. Piris, Rene, Rever, E. Ribeiro, F. Uribe, Vitinho.

După 25 de etape disputate din prima ligă a Braziliei, Vasco da Gama ocupă locul 17, cu 25 de puncte și riscă să retrogradeze la finalul sezonului, fiind la 2 puncte în spatele primului loc care asigură prezența pe prima scenă a fotbalului brazilian și în sezonul viitor. Vasco da Gama are însă un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Flamengo ocupă poziția a 4-a, cu 45 de puncte, la 4 puncte distanță față de primul loc, însă cu un meci în plus jucat.

ADVERTISEMENT