News

Ambulanțier, acuzat că a agresat sexual o minoră de 17 ani. Fata avea simptome de răceală

Acuzații extrem de grave pentru un ambulanțier din Teleorman. O fată de 17 ani spune că acesta ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o, deși ea avea doar simptome de răceală.
02.02.2023 | 20:54
Ambulantier acuzat ca a agresat sexual o minora de 17 ani Fata avea simptome de raceala
O fată de 17 ani cu simptome de răceală acuză un ambulanțier de abuz sexual. Asistentul ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz grav raportat în urmă cu câteva zile în județul Teleorman. Un asistent medical de pe ambulanță este acuzat de abuz sexual față de o adolescentă de 17 ani.

O fată de 17 ani cu simptome de răceală acuză un ambulanțier de abuz sexual. Asistentul ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o

O minoră de 17 ani din Zimnicea acuză un cadrul medical că a fost agresată sexual. Totul s-ar fi întâmplat în ambulanța pe care o chemase de urgență, pentru că îi era rău. Agresorul ar fi chiar asistentul de pe salvare.

ADVERTISEMENT

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 25 spre 26 ianuarie. Atunci, mama unei fete de 17 ani a solicitate prezența ambulanței la domiciliu, din cauza faptului că minora se simțea rău.

Se pare că asistentul medical ar fi avut un comportament nepotrivit față de copilă. Acesta i-ar fi cerut adolescentei să se dezbrace în timp ce se afla în ambulanţă, deşi simptomele ei nu cereau asta.

ADVERTISEMENT

Mama fetei lansează acuzații extrem de grave. Ea spune că fata ei, care avea simptome de răceală, reclamă că asistentul a dezbrăcat-o pe fată şi a pipăit-o în zona intimă.

Joi, 2 februarie, fata a fost dusă pentru expertiza medicală la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman.

ADVERTISEMENT

”La data de 27 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Zimnicea au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Pietroşani, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanţe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.

În fapt, mama minorei a sesizat că asistentul medical sosit la faţa locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor şi ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani”, precizează IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, asistentul medical de pe ambulanță nu a oferit nicio reacție față de aceste acuzații. Poliţia a deschis doar un dosar penal in rem.

ADVERTISEMENT
Tags: