News

Ambulanțier din Suceava, mort de COVID-19! Decesul, confirmat de Ministerul Sănătății

03.05.2020 | 12:30
Ambulantier din Suceava mort de COVID19 Decesul confirmat de Ministerul Sanatatii
ADVERTISEMENT

Un ambulanțier din Suceava a murit de COVID-19! Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, era angajat al Serviciului de Ambulanţa din județ.

Ambulanțier din Suceava, mort de COVID-19!

Acesta a decedat la spitalul din Iași. Informația a fost confirmată de Ministerul Sănătății, la fel ca faptul că bărbatul era testat pozitiv la coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ion Irimescu a început să se simtă rău în jurul datei de 20 aprilie. Aproape imediat a fost internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava.

Decesul, confirmat de Ministerul Sănătății

Starea lui s-a agravat însă de la o zi la alta, drept pentru care conducerea secției a luat atunci hotărârea ca pacientul să fie transferat cu ambulanța la Iași.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost internat la Clinica de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva”. La trei zile de la internare, pacientul a trebuit intubat, având în vedere că respira din ce în ce mai greu.

În cursul ultimei săptămâni însă situația lui s-a înrăutățit ireversibil. În ultima zi a săptămânii, pe 3 mai, a fost înregistrat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit al bărbatului va fi adus cel mai probabil în cursul zilei de luni și înmormântat la Arbore, localitatea lui natală.

Pandemia cauzată de noul coronavirus a ucis 241.682 de persoane în întreaga lume, potrivit ultimului bilanț oferit de Organizația Mondială a Sănătății.

ADVERTISEMENT

Până sâmbătă seară, un număr de 3.398.390 de cazuri de contaminare au fost diagnosticate în 195 de ţări şi teritorii.

Americanii sunt cel mai puternic afectați, cu 66.224 de decese. Urmează Italia cu 28.710 morţi, Regatul Unit (28.131), Spania (25.100) şi Franţa (24.760).

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: