News

Amenda care îl bagă pe un român în Cartea Recordurilor! Cât l-a costat, de fapt, o banală cafea pe un bistrițean

08.04.2020 | 12:44
Amenda care il baga pe un roman in Cartea Recordurilor Cat la costat de fapt o banala cafea pe un bistritean
ADVERTISEMENT

Un român a plătit o amendă care îl bagă direct în Cartea Recordurilor! Vorbim despre un bistrițean care s-a certat cu soția și a plecat de acasă. A uitat că are nevoie de un motiv mult mai serios și jandarmii nu l-au iertat atunci când au auzit că a mers să bea o cafea.

Amenda care îl bagă pe un român în Cartea Recordurilor!

Mai ales că licoarea era consumată în celălalt colț al orașului. Practic, omul a fost nevoit să scoată din buzunar nu mai puțin de 20 de milioane de lei pentru o cafea băută…la nervi.

ADVERTISEMENT

Concret, cu toate că măsurile Ordonanţelor Militare interzic ieşirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să îşi bea cafeaua în zona Han a orașului.

Cât l-a costat, de fapt, o banală cafea pe un bistrițean

Toate bune și aproape frumoase, doar că domiciliul său se afla tocmai în celălalt capăt al localității. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, pe drum acesta s-a întâlnit și cu o echipă de jandarmi.

ADVERTISEMENT

Fără pic de milă și mai ales înțelegere, aceștia i-au aplicat o amendă sănătoasă, o amendă pe care o va ține minte întreaga viață.

Probabil, la fel se întâmplă și în cazul conflictului cu soția, unul de la care a plecat practic totul. Rămâne de văzut cum o să justifice acasă lipsa banilor.

ADVERTISEMENT

Mai ales că, bistriţeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricţiile de circulaţie.

Totul se întâmplă conform Ordonanţei Militare nr. 3 din 2020, una care interzice deplasarea pe stradă fără un motiv urgent.

ADVERTISEMENT

Morala: În această perioadă, alege să-ţi bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!“, anunţă Jandarmeria pe pagina de Facebook.

 

 

ADVERTISEMENT