Fotbal international

Amenda primită de starul lui Juventus de la UEFA este salariul lui Cristiano Ronaldo pe două ore!

22.03.2019 | 11:56
Amenda primita de starul lui Juventus de la UEFA este salariul lui Cristiano Ronaldo pe doua ore

Amenda primită de starul lui Juventus de la UEFA este egală cu salariul lui Cristiano Ronaldo pe două ore! Portughezul a fost sancționat cu plata a 20.000 de europentru modul ostentativ în care a sărbătorit golul trei, cel al calificării, în sferturile de finală ale Champions League. Juventus a învins cu 3-0 la Torino pe Atletico Madrid, după ce pierduse în capitala Spaniei cu 2-0 și toate cele trei goluri au fost opera lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a răspuns lui Diego Simeone, care dusese mâna la organele genitale după golul doi al elevilor săi la Madrid, făcând exact aceleași gesturi necuvincioase. Drept urmare a fost sancționat cu o amendă de 20.000 de euro, la fel cum a primit și Diego Simeone.

Amenda primită de Cristiano Ronaldo de la UEFA este egală cu salariul său pe două ore

Această sumă de 20.000 de euro Cristiano Ronaldo o câștigă în numai două ore pe parcursul unei zile. Conform datelor oferite de prestigioasa publicație financiară Forbes Cristiano Ronaldo a câștigat în ultimul an, în total, cu puțin sub 95 de milioane de euro. Ceea ce înseamnă că pe lună Cristiano primește 7,93 milioane euro, aici incluzând toate veniturile sale, nu doar salariul.  Într-o săptămână el are în cont 1,056 milioane euro, iar în numai 24 de ore se alege cu 264 mii de euro. De aici rezultă că într-o oră el are un venit de 11.000 de euro. Practic, amenda de la UEFA el a absolvit-o cu banii rezultați din mai puțin de două ore.

Cu toate acestea, în topul Forbes, CR7 nu este primul, ci abia pe locul 3. Asta pentru că locul 1 este deținut de pugilistul american Floyd Mayweather, cu o sumă anuală asfixiantă, 285 milioane dolari, ceea ce înseamnă cam 260 milioane euro, iar pe locul doi se află marele său rival din perioada când îmbrăca tricoul lui Real Madrid, starul Barcelonei, Lionel Messi, cu 111 milioane pe an.

Cristiano Ronaldo a plătit cele două ore de muncă la antrenamente pentru reacția la goluri în meciul retur cu Atletico Madrid
Cristiano Ronaldo a plătit cele două ore de muncă la antrenamente pentru reacția la goluri în meciul retur cu Atletico Madrid

Stă in tensiune din cauza acuzațiilor de viol

Cu toate că din punct de vedere financiar portughezul este asigurat pentru multe generații de acum înainte zîmbetul încă nu îi poate sta confortabil pe față, pentru că ancheta poliției din Las Vegas continuă și dacă va fi găsit vinovat în cazul acuzației de viol comis în anul 2009 asupra fotomodelului Kathryn Mayorga toată imaginea sa se va face țăndări, asemenea unei oglinzi din care au rămas doar cioburile.

Justiția americană nu glumește cu astfel de cazuri și este deja creată o situație extrem de neconfortabilă pentru Ronaldo, faptul că nu poate călca pe teritoriul SUA, pentru că ar fi pe loc arestat. Deocamdată, Juventusmerge clar pe prezumția de nevinovăție și pentru asta a decis să își mute meciurile din vară, de la Internațional Champions Cup în Asia, pentru a-și proteja vedeta.