Cele mai citite

Amendă RECORD pentru Manchester City! “Cetăţenii” plătesc USTURĂTOR încălcarea regulilor UEFA

Manchester City a fost amendată cu 50 de milioane de lire sterline şi este forţată să aibă un lot de doar 21 de jucători pentru următoarea ediţie a Ligii Campionilor pentru că a încălcat...
06.05.2014 | 17:48
Amendă RECORD pentru Manchester City!

Manchester City a fost amendată cu 50 de milioane de lire sterline şi este forţată să aibă un lot de doar 21 de jucători pentru următoarea ediţie a Ligii Campionilor pentru că a încălcat regulile fair-play-ului financiar stabilit de UEFA.

Oficialii lui Manchester City pot negocia asupra acestor termeni cu forul european, însă nu sunt mari şanse ca penalizările să fie diminuate, scrie Daily Mail. Manchester City va plăti amenda de 50 de milioane de lire sterline în următorii 3 ani de zile şi va fi obligată să aibă un lot de 21 de jucători în Liga Campionilor, în loc de 25 cum prevede regulamentul.

Regula Fair-play-ului financiar a fost adoptată în anul 2009 de UEFA şi prevede că orice club de fotbal trebuie să cheltuie doar ceea ce produce. Sancţiuni similare lui Manchester City a primit şi echipa “şeicilor” din Franţa, PSG.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri