Sport

Amendă record pentru Nick Kyrgios la US Open 2022! O nouă ieșire în decor pentru australian. Video

Australianul Nick Kyrgios a avut o nouă ieșire în decor la ediția 2022 a turneului de la US Open. Pentru gestul său, a primit o amendă record din partea organizatorilor.
02.09.2022 | 12:16
Amenda record pentru Nick Kyrgios la US Open 2022 O noua iesire in decor pentru australian Video
Nick Kyrgios a fost amendat drastic pentru derapajele de la US Open 2022. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă de la ediția din acest an de la US Open! Finalistul de la Wimbledon a fost sancționat de către organizatorii de la Flushing Meadows pentru gestul său din partida din turul doi a competiției, contra francezului Benjamin Bonzi.

Nick Kyrgios nu se dezminte! Amendă uriașă pentru jucătorul de la Antipozi!

Nick Kyrgios rămâne rebelul sportului alb! Australianul și-a dat din nou în petec, chiar atunci când părea că s-a maturizat complet și atenția sa e focusată doar asupra tenisului. Tenismenul de la Antipozi a avut un gest mizerabil în timpul partidei din turul secund de la US Open, contra francezului Benjamin Bonzi!

ADVERTISEMENT

Totul părea să meargă fără probleme pentru Nick în disputa contra locul 50 ATP. Finalistul de la Wimbledon conducea cu 2-0 la seturi, însă în cel de-al treilea act, lucrurile s-au complicat. La scorul de 4-4, Nick și-a cedat serviciul, greșind la doar cea de-a doua minge de break oferită de australian în setul trei!

Moment în care Kyrgios și-a pierdut cumpătul și în pauza dintre game-uri a aruncat cuvinte grele asupra propriei sale loje. Ba, mai mult, australianul chiar a scuipat în direcția în care se afla echipa sa, apoi continuând cu arsenalul de jigniri! Momentul nu a rămas netaxat, Nick primind imediat avertisment pentru comportament nesportiv!

ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios: „Plecați acasă, nenorociților!”

“Spectacolul” australianului nu s-a oprit, iar pe toată durata pauzei i-a luat țintă pe membrii din staful său. Plecați acasă, nenorociților“, le-a transmis Nick în timp ce nu contenea să arunce și alte cuvinte grele lojei, unde se afla și iubita sa, Costeen Hatzi. Pe toată durata pauzei, australianul nu s-a putut controla și a fost un car de nervi!

Nick s-a întors în teren, dar nu a mai putut face nimic pentru a salva setul. Bonzi a închis actul în favoarea sa, la 15 și a trimis meciul în al patrulea set. Vizibil afectat de moment, Kyrgios nu și-a putut menține concentrarea și a cedat din nou serviciul în debutul celui de-al patrulea set. Nick a revenit rapid, cu un re-break și după ce salvat alte 5 mingi de break, a închis meciul pe serviciul adversarului, 6-4.

ADVERTISEMENT

Calificare în turul trei și amendă de 11.000 de dolari pentru Nick Kyrgios

O victorie în patru seturi, 7-6, 6-4, 4-6, 6-4 și calificare în cel de-al treilea tur la US Open. Dar și o amendă pe măsură pentru jucătorul australian în urma ieșirii sale grosolane din timpul partidei. Organizatorii de la Flushing Meadows l-au sancționat cu 11.000 de dolari pe australian. Un mizilic însă, dacă ne raportăm la câștigurile sale, doar în acest an, din tenis sau chiar miza  pentru un loc în turul trei.

Nick și-a asigurat deja un cec în valoare de 275.000 de dolari pentru prezența în runda a treia la US Open. La conferința de la finalul meciului, Kyrgios a fost foarte calm și a comentat la rece ieșirea sa nervoasă din partida contra lui Bonzi:

ADVERTISEMENT

“În acest punct al carierei mele nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Simt că reprezint mulți oameni. Știu toată munca pe care o face echipa mea, toți oamenii care mă susțin. Acum sunt aici și simt că niciodată nu am avut atât de multă presiune pe mine. Știu că sunt capabil să ajung într-o finală de Grand Slam și vreau să o fac din nou. Vreau ca echipa mea să fie acolo cu mine. Vreau să o facem împreună. Da, sunt un perfecționist pe teren. Vreau să am succes. Vreau să o fac”, a declarat Nick la în conferina de presă, conform publicației sportive Punto de Break.

În turul trei, Nick Kyrgios va evolua contra unuia dintre favoriții gazdelor de la Flushing Meadows, americanul Jeffrey John Wolf. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena Louis Armstrong și va începe sâmbătă dimineața, după ora 03:00, ora României.

ADVERTISEMENT
Tags: