Premier League

Amendă record și suspendarea permisului pentru Hugo Lloris, pentru conducere în stare de ebrietate

12.09.2018 | 17:11
Amenda record si suspendarea permisului pentru Hugo Lloris pentru conducere in stare de ebrietate

Campionul mondial de la Tottenham, portarul francez Hugo Lloris, a primind o amendă record şi i-a fost suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate. Cele două sancţiuni au venit din partea englezilor, Lloris fiind prins în Londraconducând Porsche-ul personal  în timp ce avea o alcoolemie de 80 de micrograme în litrul de aer expirat, de două ori peste limita legală în Regatul Unit, care este de 35 de micrograme.

Lloris va trebui să scoată din conturi nu mai puţin de 56.000 de euro, iar de condus, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, va mai avea voie să o facă abia după ce vor expira cele 20 de luni de suspendare a permisului. Hugo Lloris nu a comentat în nici un fel incidentul în care a fost implicat, pledând vinovat în faţa instanţei şi neîncercând să aducă în discuţie nici o formă de circumstanţe. Mai ales că a fost amendat şi de club, unde nu s-a prezentat la antrenament.

Amendă record pentru Hugo Lloris, cu o alcoolemie teribilă când a fost prins

Presa engleză susţine că jucătorul se afla într-o stare fizică deplorabilă şi a vomitat în maşină, în momentul în care poliţiştii au decis să oprească automobilul la volanul căruia se afla internaţionalul francez. Motivul pentru care au făcut-o este unul rar întâlnit, faptul că Lloris conducea cu o viteză incredibil de redusă, 24 km la oră într-o zonă în care limita de viteză era de 77 km la oră!

Avocatul jucătorului a declarat că portarul lui Tottenham fusese cu un grup de prieteni în noaptea cu pricina la un restaurant, unde au sărbătorit câteva ore bune cu mai multe tipuri de băutură. Astfel încât, pe lângă cantitatea însemnată de alcool băgată în el a contat foarte mult şi faptul că Lloris a amenstecat mai multe tipuri de băuturi, fiind literalmente groggy. Au existat multe persoane din rândul celor care s-au aflat cu el la masă care l-au sfătuit să nu se suie aşa în maşină şi să apeleze la serviciile unui taxi, însă jucătorul nu a vrut să ţină cont de nimic şi a prefrat să rişte.

Hugo Lloris, un George Ţucudean în variantă franceză

Hugo Lloris nu e la prima ieşire în decor de acest gen. Pe vremea când juca la Lyon a fost prins de poliţia franceză băut la volan, amendat şi cu permisul ridicat pe trei luni, însă a doua sancţiune s-a ridicat după nici o lună. Lloris provine dintr-o familie foarte bună din Nice, cu mama avocat şi tatăl bancher la Monte Carlo, un fel de George Ţucudean în variantă franceză, având bani cu grămda şi garajul plini de maşini scumpe.

Amendă record pentru Hugo Lloris: 56.000 euro şi 20 luni permis ridicat pentru portarul naţionalei campioanei mondiale
Amendă record pentru Hugo Lloris: 56.000 euro şi 20 luni permis ridicat

Autentic playboy, Hugo Lloris este genul, rar întâlnit în sportul rege, al fotbalistului care joacă de plăcere, existenţa nefiind niciodată un subiect presant pentru portar. De aici şi felul său mai boem, iubitor de petreceri, de distracţie, deşi ca profesionist nu i se pot reproşa multe, pentru că scste escapde au avut loc, de regulă, după meciuri. Şi selecţionerul Didier Dechamps i-a atras atenţia să rămână cocentrat în meciuri şi să caute să se distreze, dar fără a prelungi mult în noapte, pentru că altfel se va irosi, chiar dacă este un portar bun. Acum, are timp de reflecţie timp de 20 de luni.

Tags: