News

Amendă uriaşă pentru locatarii care îşi inundă vecinii

Apar reguli noi pentru convietuirea la bloc. Proprietarii de apartamente sau chiriasii s-ar putea alege cu amenzi de pana la 10.000 de lei daca isi inunda vecinii si nu vor sa repare. Proprietarii de...
07.08.2015 | 19:38
Amenda uriasa pentru locatarii care isi inunda vecinii
ADVERTISEMENT

Apar reguli noi pentru convietuirea la bloc. Proprietarii de apartamente sau chiriasii s-ar putea alege cu amenzi de pana la 10.000 de lei daca isi inunda vecinii si nu vor sa repare. Proprietarii de apartamente care produc pagube vecinilor riscă amenzi de 10.000 de lei, în caz de inundaţii. Măsura este prevăzută în noul proiect de lege pentru asociaţiile de proprietari, pus în dezbatere publică de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Ţintele legii sunt locatarii care refuză să repare sau să înlocuiască instalaţiile din apartament. În cazul în care acestea cedează şi produc daune celorlalţi vecini, proprietarii pot fi amendaţi.

ADVERTISEMENT

“Această situaţie este considerată contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 5.000 la 10.000 de lei”. (sursa: Ministerul Dezvoltării Regionale)

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

Constatările le face Inspectoratul de Stat în Construcţii, care aplică şi amenzile.

Angela este administrator de mai mulţi ani. În acest moment se ocupă de 20 de blocuri.

Cei care stau la bloc cred că în primul rând ar trebui găsită o soluţie ca locatarii care produc pagube vecinilor să plătească reparaţiile.

ADVERTISEMENT

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Propunerea prevede amenzi şi în cazul celor care nu permit accesul pe proprietatea lor pentru intervenţii la părţile comune ale blocului.

Sursă: www.stiri.tvr.ro