News

Amendă uriașă pentru un club de lux din Capitală. Zeci de tineri au ignorat măsurile de protecție. Video

13.12.2020 | 17:36
Amenda uriasa pentru un club de lux din Capitala Zeci de tineri au ignorat masurile de protectie Video
ADVERTISEMENT

Un club de lux din Capitală, mai exact din zona Herăstrău, a primit o amendă uriașă din partea autorităților, după ce, în plină pandemie, a organizat o petrecere cu zeci de tineri, fără absolut nicio măsură de protecție.

Mai mulți tineri au petrecut în acest weekend într-un local din parcul Herăstrău, fără distanţare socială, măşti sau alte norme de prevenție.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu cheful au ajuns în spațiul public, iar Poliția Capitalei a luat deja primele măsuri contra celor care au organizat evenimentul.

Amendă uriașă pentru un club din Herăstrău pentru o petrecere organizată sâmbătă noaptea

Patronii clubului de lux din zona parcului Herăstrău unde a fost organizată petrecerea au de plătit o amendă de 30.000 de lei, sancțiunea pentru încălcarea tuturor regulilor de protecție sanitară din pandemie, anunță Digi24.

ADVERTISEMENT

În imaginile apărute în mediul virtual se observă cum tinerii au petrecut fără măști şi înghesuiți, într-un local, fără nici cea mai mică teamă de infectarea cu noul coronavirus. VIDEO AICI.

Aceste gesturi de iresponsabilitate se petrec într-o perioadă în care în București pandemia de COVID-19 a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Capitala se menţine detașat pe prima poziţie privind numărul de noi infectări cu SARS-CoV-2, în comparaţie cu alte judeţe din ţară. Duminică, rata de infectare în cel mai mare oraș al țării era de 6,94 la mia de locuitori, cea mai mare din țară.

  • 1.142 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost raportate în Capitală în ultimele 24 de ore.
ADVERTISEMENT

Amenzi de peste 1 miliard de lei vechi în ultimele 24 de ore

Nu doar forțele de ordine din Capitală au avut de furcă în ultima zi cu cei care nu au respectat legea. La nivel național, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un nou bilanț record al amenzilor.

”Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 12 decembrie a.c., 6.134 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.133.872 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 3 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.”, anunță GCS.

ADVERTISEMENT
Tags: