News

Amenda uriașă primită de patronul unei cafenele din Constanța care avea 2 persoane înăuntru

16.01.2021 | 19:12
Amenda uriasa primita de patronul unei cafenele din Constanta care avea 2 persoane inauntru
ADVERTISEMENT

Patronul unei cafenele din Constanța s-a lovit din plin de litera legii și de aplicarea ei la sânge de către polițiști. Acesta a primit o amendă uriașă pentru că a permis intrarea în incinta unității a 2 persoane.

Pentru bietul deținător de cafenea din orașul de la Malul Mării Negre, cele două cafele consumate de clienții săi s-au dovedit în final a fi cele mai scumpe din întreaga activitate a firmei.

ADVERTISEMENT

Date fiind normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Poliția, amendă uriașă pentru patronul unei cafenele din Constanța care avea 2 persoane înăuntru

Administratorul unei cafenele situate pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța a fost sancționat aspru de oamenii legii cu amendă de 10.000 de lei pentru că servea clienți în interiorul locației, deși acest lucru este interzis.

ADVERTISEMENT

Evenimentul nefericit pentru acest patron a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 ianuarie. Atunci, polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat două persoane în interiorul unei societăți comerciale (cafenea).

După această întâmplare, toți deținătorii de unități comerciale de servire din orașul dobrogean sunt în alertă. Poliția anunță verificări intense în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19”, a transmis IPJ Constanța.

  • 4.885 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 911.660 de lei, au dat cadrele din MAI în ultimele 24 de ore la nivel național pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie.
ADVERTISEMENT

Municipiul Constanța, grav afectat de pandemie

Finalul anului 2020 a fost unul extrem de dificil pentru locuitorii din Constanța. Timp de 42 de zile, aceștia au fost nevoiți să stea în carantină. Pe 1 ianuarie, Constanţa a ieşit din carantină, în oraș revenindu-se la restricțiile specifice stării de alertă.

Ieşirea din carantina care fusese impusă din data de 20 noiembrie a înseamnat şi ridicarea restricţiilor impuse pentru centrele comerciale. Astfel, începând cu 2 ianuarie, ele puteau funcţiona şi în zilele de weekend şi sărbători legale.

În schimb, activitatea unităților de alimentaţie publică de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, rămânea interzisă și după această dată.

ADVERTISEMENT
Tags: