News

Amendă usturătoare pentru clubul din Vama Veche care a organizat petreceri cu peste 50 de persoane. Video

06.07.2020 | 16:05
Amenda usturatoare pentru clubul din Vama Veche care a organizat petreceri cu peste 50 de persoane Video
ADVERTISEMENT

Administratorul unei firme din Vama Veche a fost amendat cu 2000 de lei pentru că a organizat evenimente cu participarea a peste 50 de persoane, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 

Potrivit IPJ, măsura a fost luată în urma apariției pe o rețea de socializare a unor imagini cu zeci de tineri care dansează în aer liber fără păstrarea distanțării fizice și fără măști.

ADVERTISEMENT

“În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini din staţiunea Vama Veche, vă comunicăm următoarele:

Amendă usturătoare pentru clubul din Vama Veche care a organizat petreceri cu peste 50 de persoane

poliţiştii prezenţi la faţa locului au luat măsura sancţiunii contravenţionale a administratorului societăţii comerciale respective, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei”, a transmis IPJ, citat de Agerpres.

ADVERTISEMENT

IPJ Constanța susține că persoanle care au fost prezente la eveniment au fost atenționate și sancționate verbal. La scurt timp, mulțimea s-a dispersat și nu au existat incidente.

Ce a fost în weekend în Vama Veche!

Turiștii din Vama Veche și din alte stațiuni se distrează în aceste zile la terasele din stațiune ca într-o perioadă normală, ca și cum riscul de infectare cu noul coronavirus nu există.

ADVERTISEMENT

În imaginile postate de turiști pe Facebook se vede cum, la unele terase aglomerația este la fel de mare ca și în alți ani, când nu exista pericolul de infectare cu noul coronavirus.

VEZI VIDEO: 

Nai-post ni Cristina Doroftei noong Sabado, Hulyo 4, 2020

Tinerii au dansat fără măști de protecție și fără reguli de distanțare.

Pe înregistrări se vede cum apare și o mașină a Poliției Române, care trece prin mijlocul mulțimii de oameni, cu sirenele pornite, iar o parte dintre petrecăreți aplaudă trecerea autospecialei.

ADVERTISEMENT