Ameninţare cu bombă la Boca Juniors. Stadionul Bombonera a fost evacuat

Ciprian Postolache   
în Fotbal international
04/12/2018, 23:46
Ameninţare cu bombă la Boca Juniors. Stadionul Bombonera a fost evacuat GALERIE FOTO
Poliţia locală a inspectat arena La Bombonera după ce a fost anunţată plasarea unei bombe pe stadion

Boca Juniors avea ultimul antrenament înainte de plecarea spre Madrid, când s-a primit ameninţarea cu bombă. Poliţia locală a intervenit pentru a cerceta arena clubului, unde s-a anunţat că s-a plasat explozibilul. Ameninţarea s-a primit după ora locală 16, dar echipa se antrenase cu câteva ore înainte pe unul dintre terenurile din apropierea arenei. Pe stadion mai era oamenii care lucrau la bucătaria clubului.

Forţele speciale de genişti ale poliţiei locale au venit şi au “periat”  zona, dar din fericire alarma s-a dovedit a fi una falsă. Mai rău a fost pentru fanii care aveau de gând să vină pe La Bombonera pentru a urmări echipa la lucru înainte de plecarea spre Madrid, pentru finala Copei Libertadores de duminică.

Ameninţare cu bombă la Boca Juniors! Fotbaliştii nu erau la stadion

Ameninţarea cu bombă nu a fost una reală, conform poliţiei locale. Cei de la Boca Juniors vor pleca miercuri spre Madrid pentru finala Copei Libertadores de duminică. Partida se va disputa de la ora 21:30 pe arena celor de la Real Madrid, Santiago Bernabeu. Meciul retur din finala Copei Libertadores va fi urmărit şi de starurile mondiale Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Cei doi vor sta unul lângă celălalt la meciul care va stabili cea mai bună echipă din America de Sud.

În partida tur, pe La Bombonera s-a terminat Boca Juniors – River Plate 2-2. Returul care ar fi trebuit să aibă loc pe El Monumental nu s-a mai disputat pe data de 24 noiembrie când a fost programat, după ce autocarul celor de la Boca Juniors a fost atacat cu pietre de fanii celor de la River Plate. Partida a fost amânată şi mai apoi reprogramată pe un stadion din afara continentului. A fost aleasă arena celor de la Real Madrid, Santiago Bernabeu. Meciul va avea loc duminică, 9 decembrie, de la ora 21:30.

  • 6 trofee Copa Libertadores a cucerit Boca Juniors în istoria sa, River Plate are doar 3
Închide ×