News

Amenințare cu bomba la depozitul Fan Courier de la Ștefănești! Compania anunță întârzieri la procesarea comenzilor

01.10.2019 | 11:22
Avertismentul a fost trimis prin email. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Amenințare cu bomba la parcul auto Fan Courier de la Ștefănești! Digi 24 Tv a anunțat că parcarea a fost evacuată de urgență după ce Fan Courier a primit un email că într-un colet s-ar afla substanțe periculoase. Mai mult, și compania de transport a făcut un anunț pe Facebook în care susține că vor exista întârzieri „din motive independente de voința noastră”.

Amenințare cu bomba la Fan Courier

Astfel, compania de curierat a scris pe Dacebook că: „Stimați clienți, Din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că întreruperea activității va dura până la ora 11:30. Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor. Revenim cu informații pe măsură ce situația suferă modificări. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”

ADVERTISEMENT

„Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de un apel 112 de către directorul unei firme de curierat care preciza că a primit un email în care se preciza că a primit un colet care va exploda în jurul orei 11:00”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă.

Amenințare cu bomba la Fan Courier. Fan Courier
Fan Curier a transmis clienților o întârziere aprogramărilor. Sursa foto – facebook

Între timp depozitul de la Ștefănești al Fan Courier a fost evacuat de către forțele de ordine, arată un comunicat al Poliției Ilfov. La fața locului au venit pirotehniștii și specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT
Tags: